woensdag 18 maart 2015

Trend: Triangl Neoprene Bikini's

 

De triangl bikini's zijn een echte trend aan het worden. Overal op internet kom je ze tegen. Ik moet zeggen dat ze inderdaad heel erg gaaf zijn! Ik heb er nu twee: een lichtblauwe een cobalt blauwe. Het zijn niet de 'echte', want ze komen gewoon van ebay, maar de kwaliteit is nog best goed! Vorig jaar (of misschien wel 2 jaar geleden) waren de fringe bikini's helemaal hip en toen heb ik er ook een paar van ebay gehad. De echte neoprene bikini's zijn niet mega duur, maar 90 dollar voor een bikini waar je misschien nog uitgroeit vind ik toch een beetje te gek. Ze zijn wel heel erg tof en vandaag ga ik er een aantal aan jullie laten zien.
Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder!

De mest bekende triangl bikini's zijn de bandeaus met bandjes en zwarte strepen (volgens mij kun je de bandjes er ook af halen). Ik vind de zwarte strepen echt heel gaaf. De bikini's zijn van zichzelf helemaal niet zo bijzonder, maar door de zwarte streepjes zijn ze juist heel speciaal. Ik had in ieder geval nog nooit eerder dit soort bikini's gezien. Deze bikini's van het model hieronder heb ik er een in een lichtblauwe kleur.


De triangl bikini's staan vooral bekend om het materiaal waar ze van gemaakt zijn: neoprene. Dit is hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt voor wetsuits (surfpakken). Klinkt misschien nogal raar, want surfpakken zien er nooit heel fancy uit, maar de bikini's van neoprene zijn juist heel gaaf. Ik surf zelf ook en neoprene zit altijd erg lekker. De neoprene bikini kan niet anders dan ook lekker zitten: ik heb nog nooit een bikini gehad die zo lekker zit! Hieronder zie je een paar bikini's met een ritsje. Zelf heb ik er ook zo een in het kobelt blauw die ook gemaakt is van dat surfpakken materiaal.


Je hebt de triangl bikini's ook echt in een 'triangel' vorm. Ik ben zelf nooit zo'n fan van dit soort bikini's, maar het kan wel mooi staan. Ik vind vooral de tweede bikini met het oranje bovenstukje en het roze broekje heel tof. Ook de laatste bikini is zo gaaf! Dit is zo'n bikini met een ritsje, maar dan heeft de bikini verschillende kleuren: oranje, lichtroze en roze. Het lijkt een beetje op colorblocking. Van witte bikini's ben ik geen fan, maar dat komt omdat je daarvoor mooi bruin moet zijn. Anders lijk je net een melkfles.


Ik vind de triangl bikini's zeker een trend die het waard is. Ze zien er leuk uit, zitten heel comfortabel (naar mijn mening) en je hebt ook nog eens heel veel modellen en kleuren waar je uit kunt kiezen! De triangl bikini's zijn te koop via de officiële site: http://international.triangl.com/. Als je niet te veel geld uit wilt geven kun je ze ook op ebay bestellen voor een prikkie: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=neoprene+bikini&rt=nc&LH_BIN=1.

Wat vinden jullie van deze bikini's? 

4 opmerkingen:

  1. Ik vind ze echt super mooi! Hupsa, weer een item meer op mijn wishlist ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze heel leuk, maar ik denk dat ik ze mooier vind bij een wat donkere huidskleur

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind ze echt prachtig maar denk dat ze niet zo goed staan bij mijn figuur, helaas :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zien er onwijs mooi uit, maar dan wel bij een wat donkere huidskleur, helaas ben ik erg bleek.

    BeantwoordenVerwijderen