maandag 16 maart 2015

Review: Rituals Foaming Shower Gel - Hammam Delight


Ik ben dol op rituals! Vooral op de foaming shower gels, want oh my wat ruiken ze altijd lekker én ze schuimen super goed! Ik had laatst een mini verpakking op gemaakt van een foaming shower gel in de geur 'Happy Buddha' en deze rook heerlijk naar manderijn en andere fruitsoorten. Nu heb ik een andere van de Rituals in de geur 'Hammam Delight'. Door de naam werd ik al gelijk nieuwsgierig, want vorig jaar ging ik 3 weken door Turkije rondreizen met het gezin en toen zijn we ook naar Hamams (Turkse badhuizen) geweest. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product!
Benieuwd naar de review? Kijk dan snel verder!


Als eerste moet ik zeggen dat ik de kleur van de verpakking heel mooi vind. Het is echt zo'n lieve, blauwe blauwe kleur die frisheid uitstraalt. Ook het lettertype waarmee 'Hammam Delight' is geschreven is op sierlijke, Turkse manier gedaan. Leuk detail! Oh ja, en dat gouden 'sterretje' vind ik er ook goed bij passen.


Hammam Delight bevat eucalyptus en rozemarijn. Eucalyptus ruikt heel fris en minty en is ook heel goed voor als je verkouden bent. Het is een vrij sterke geur die de luchtwegen weer vrij maakt. De geur van deze shower ruikt dan ook erg sterk naar munt en reinigt de huid niet alleen, maar het zorgt er ook voor dat je je weer wat beter voelt als je verkouden bent. Echt een geurtje voor in de winter!


Als je wat van de foaming shower gel op je handen spuit is het gewoon een heldere gel. Al heel snel wordt de gel wit van kleur en gaat het schuimen zonder dat je ook maar iets gedaan hebt. Als je dan met je handen over elkaar wrijft weet je niet wat je mee maakt, want er is zó veel schuim! Oh yeah. De mousse/schuim voelt ook heel zacht aan. Op de tweede foto zie je de schuim op mijn hand, maar er was eerst nog veel meer schuim.


Ik vind vooral de geur van Hammam Delight heerlijk verfrissend. Als je meer van de zoete en warme geuren houdt kun je beter een andere shower gel nemen, maar houd je wel van wat sterkere en minty geuren, dan is dit echt is voor jou. Met een klein beetje gel krijg je al super veel schuim en hiermee kun je je hele lichaam inzepen. Je hebt dus niet zo veel nodig per keer. Wat ik ook heel fijn vind, is dat je de geur nog heel lang blijft ruiken. Ook als je al lang uit de douche bent en je kleren al aan hebt. Je ruikt gewoon naar frisheid: ideaal.
Hammam Deligt bevat 200 ml en is te koop bij de Rituals voor €8,00

Hebben jullie de geur van Hammam Delight al geroken?

3 opmerkingen: