maandag 1 december 2014

Review: Azzaro Jolie Rose Eau de Toilette



Een paar dagen geleden konden jullie de review lezen van Christina Aguilera Red Sin. Die parfum had ik bij de Action gekocht. Vandaag ga ik een parfum reviewen van Azzaro: Jolie Rose. Deze heb ik ook bij de Action gekocht! Ik was heel erg benieuwd naar Jolie Rose, want de verpakking zag er heel schattig en fleurig uit. Ik heb ook nog nooit van het merk gehoord, dus het is allemaal nieuw voor mij. Ik heb het merk op internet opgezocht en het blijkt dat het gewoon verkocht wordt bij de ici paris xl en dat het nog best bekend is. De parfums zijn ook niet eens zo goedkoop als je ze gewoon bij de parfumerie koopt. Ik heb deze gekocht voor nog geen 6 euro, dus het is ook een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst.
Benieuwd naar de parfum? Lees dan snel verder!


Je wilt hem alleen al hebben als je naar de het doosje kijkt, toch?! Het ziet er heel bloemig en fleurig uit. Je hoeft niet raar op te kijken als het een bloemige en frisse geur heeft, want er staan allemaal vlindertjes en bloemen op het doosje. Niet alleen het doosje ziet er mooi uit, ook de flacon ziet er bloemig uit. De dop is een grote, roze roos met gouden randjes. De vorm van de roos loopt ook nog in een soort spiraalvorm door op het flesje. Op de een of andere manier doet hij mij denken aan een parfum van Justin Bieber, want die heeft ook van die streepjes op het flesje zitten (tenminste, dat denk ik).


De dop ziet er zo leuk uit! Het enige jammere aan de dop is dat hij van plastic is en heel goedkoop eruit ziet. De parfum is heel erg klein en dat ziet er heel leuk en schattig uit. Je kunt hem dus ook makkelijk meenemen in je tas bijvoorbeeld.


Dit zegt Azzaro over Jolie Rose:
''Jolie Rose is een rozen en bloemige geur met muskus en houtachtige noten. Het aroma is rijk, fris, vrouwelijk en speels.''

Hoofdnoten: zwarte bes en citroen.
Hartnoten: water lelie, viooltje en roos.
Basisnoten: muskus en cederhout.


Ik kan zeggen dat ik deze parfum echt verrassend lekker vind. Het is een van de lekkerste parfums die ik ooit heb gehad. Hij ruikt heel lekker fris, bloemig en ook een beetje fruitig. Het is niet echt een avond parfum, maar meer gewoon voor overdag. Het is echt een parfum die het bij iedereen wel goed doet en geen rare, vreemde geurtjes heeft. Ja, hij heeft mij zeker verrast, want wat ruikt hij lekker. Ik heb ook nog van niemand gehoord dat ze hem niet lekker vonden. Tja, het is een beetje moeilijk om een geur te omschrijven, maar ik hoop dat jullie wat aan deze review hebben gehad.
Azzaro Jolie Rose heb ik voor €5,95 gekocht bij de Action. Hier zit 30 ml in, dus voor dat geld krijg je nog best veel! Op bol.com heb ik hem ook gezien, maar daar was hij echt 5 keer zo duur.

Wat vinden jullie van deze parfum?

4 opmerkingen: