dinsdag 2 december 2014

Inspiratie: Christmas and Winter Nail Arts


Met kerst is het wel leuk als je een bijzondere creatie op je nagels hebt. Het is immers maar één keer per jaar kerst! Ik heb laatst ook een kerst nail art geplaatst op PiinkBeautyPrincess en er komen er waarschijnlijk nog wel meer. Om jullie alvast wat inspiratie te geven voor winter en kerst nail arts heb ik een inspiratie artikel geschreven. Zo kun je misschien al wat ideeën op doen voor je nagels! Je kunt helemaal uitpakken met een super originele creatie, maar het is ook leuk om bijvoorbeeld heel veel glitters te gebruiken. Je kunt het zelf zo makkelijk of zo moeilijk maken als je maar wilt. 
Benieuwd naar meer? Kijk dan snel verder!

Deze nail art hoeft niet speciaal voor kerst te zijn, want heeft het patroontje van een 'winter' trui. Deze kun je ook prima gewoon in de winter dragen. Ik vind het wel een hele leuk nail art, maar hij lijkt mij wel lastig om te maken. Waarschijnlijk heeft ze dit gedaan met stempels.


Een strakke kerstboom maken is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Je hebt alleen plakband en striping tape nodig. Dat laatste heb je misschien niet in huis, maar je hoeft het ook niet te gebruiken. Je kunt het ook alleen doen met plakband! 


Deze nail art lijkt heel erg op de eerste. Deze heeft ook een winter patroontje, maar dan is de basislak anders. Ik vind het ook leuk dat ze één nagel roze heeft gelakt. Dat vind ik altijd wel mooi als je een drukke nail art maakt.


Deze nail art is ook helemaal in de winter sferen. Ik zou zelf niet voor een groene basislak hebben gekozen, maar op zich heeft dit ook wel wat. Deze nail is ook vrij druk.


Wat mij betreft is dit toch wel één van mijn favoriete nail arts. Ik hou sowieso wel van donkerblauw! Het staat gewoon altijd mooi bij een spijkerbroek. Deze nail art is wat minder druk dan de anderen, maar dat vind ik juist mooi. De witte streepjes en stipjes en de rode stipjes zien er heel cute uit!


Zo een soort nail art heb ik een aantal jaren geleden wel eens gemaakt (klik!). Het valt ook wel mee om een sneeuwpop te maken. Het lijkt alleen moeilijk. Wat is deze blauwe lak van essence trouwens mooi zeg!


Dit is een echte kerst nail art. Altijd al een kerstman willen maken, maar is het nooit gelukt? Als je deze stappen volgt lukt het vast wel. Het ziet er heel makkelijk uit om te maken, terwijl het eindresultaat toch anders doet geloven. 


Wauw, dit ziet er zo gaaf uit! Het is een soort aztec print, maar dan in kerstkleuren. Vooral het rendier ziet er heel moeilijk uit om te maken. Ik zou ook wel zo een nail art willen maken. Dit is toch wel echt 'kunst' op de nagels.


Deze nail art is ook al zo tof. Vooral door de rode glitterlak kom je helemaal in de kerstsferen. 
De sneeuwvlokjes zijn ook heel goed gelukt. 


Mijn favoriet is de blauwe nail art. Ik vind hem gewoon zo mooi! Misschien ga ik hem een keer proberen na te maken :).

Welke nail art is jullie favoriet? 

2 opmerkingen: