zaterdag 29 november 2014

Persbericht: essence adventskalender 2014


essence neemt je tijdens de feestmaand december mee in haar wereld van geur, kleur en verzorging! Met de inmiddels vertrouwde online adventskalender telt essence de feestmaand af tot de kerst op www.essence.eu. Elke dag maken deelnemers aan de kalender kans op prachtige essence prijzen. December wordt mooier dan ooit!

Elke dag plezier  
essence staat voor trendy en unieke kwaliteitsproducten tegen een sensationeel lage prijs én voor fun! En dat zie je terug in de adventskalender. Achter elk vakje van de kalender zit een wereld van coole looks, heerlijke verzorgingsproducten en unieke make-up must-haves verscholen. Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van bijzondere setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren.  

Online inspiratie 
De essence adventskalender is vanaf 1 december 2014 te vinden op de essence website www.essence.eu. De site biedt een overzicht van alle essence producten, inspireert met cosmetica- en nagel tutorials en neemt je mee naar de allerlaatste make-up trends. Zeker een kijkje waard! Volg essence ook op Facebook, facebook.com/essence.NLBE, en op Twitter @essence_NL voor het laatste nieuws.

Gaan jullie meedoen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten