woensdag 5 november 2014

Shoplog: eBay Fashion! #2


Zaterdag konden jullie een shoplog zien van ebay, maar dat was nog niet alles! Ik heb namelijk nog een aantal andere items besteld die ik graag wil laten zien. Er zit ook een super coole gadget bij (voor de kat!). Worden jullie al nieuwsgierig?! Verder heb ik nog drie leuke fashion items gekocht waar ik heel erg benieuwd naar ben. Uiteraard kan ik weer niet wachten tot dat alles binnnekomt, want ik ben hééél ongeduldig.... whoops.
Benieuwd naar de shoplog? Kijk dan snel verder!

Bikerjackets vind ik onwijs gaaf! Ik heb er zelf twee: een beige en een zwart/grijze. Dit jasje vond ik ook heel erg gaaf. Het is niet echt een spijkerjasje te noemen, maar ook geen biker jack. Het zit er gewoon een beetje tussenin. Ik vind hem er wel heel erg leuk uitzien! Ze hebben er ook een in het zwart. Als deze mij bevalt ga ik de zwarte misschien ook bestellen :). Deze tas vind ik zo mooi! Het is een tas die jullie wellicht al kennen: de celine bag. Ik vind hem er erg chique en classy uitzien. Deze tas past bij elke outfit. Deze sjaal is ook erg leuk. Het heeft een 'bohemian' uitstraling met een tribel/aztec printje. Een sjaal is in de winter altijd fijn! Ik heb de rode versie gekocht, maar je hebt hem ook in het blauw. En als laatste: een ieniminie camera voor de kat. En dan zul je nu wel denken: 'uhm, wat? voor de kat?'. Ja! Onze kat is erg eigenwijs en is erg nieuwsgierig in mensen. Hij loopt met iedereen mee en soms is hij dagen weg (hij is pas 7 maanden...). Hierdoor hebben we vaak dat mensen hem bij de dierenarts brengen en dan kunnen we hem gaan ophalen, haha. Het is een echte avonturier en daarom hebben we een camera gekocht. Zo kunnen we zien waar hij is geweest! Super gaaf toch? Je kunt hem aan zijn halsband bevestigen, maar je kunt dit cameraatje ook voor andere doeleinden gebruiken, want het is niet perse gericht op dieren. Deze komt niet van ebay, maar van aliexpress. Op ebay kun je het cameraatje ook vinden, maar daar kwam ik later pas achter.



Ik ben erg benieuwd naar de items en vooral naar de mini camera. Hoe leuk is het om de avonturen van je huisdier te bekijken? Als ik hem binnen heb zal ik hem voor jullie reviewen (met beelden!).

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

7 opmerkingen: