vrijdag 7 november 2014

Nail art: Rood met Glitters


Ik ben de laatste tijd niet meer echt van de kunstwerken op je nagels. Ik vind het heel erg mooi, maar ik heb vaak niet meer zo veel inspiratie om iets bijzonders te maken. De laatste tijd ben ik wat meer van de simpele nail arts. Hierbij moet je denken aan één kleurtje of een kleurtje met een glitter top coat. In de herfst vind ik het altijd leuk om wat donkere en warme kleuren te gebruiken. Daarom heb ik gekozen voor een rode nail art met een super mooie glitter nagellak van Essence (deze lak moet iedereen hebben, want voor kerst is hij ook perfect!).
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Kijk dan snel verder!

Wat heb je nodig?
* Base coat
* Rode lak
* Donkergrijze lak
* Rode glitter top coat
* Dun kwastje


Hoe maak je het?

1. Breng eerst een base coat aan en lak je nagels daarna met de rode lak. Doe hier maar één laagje van, want straks komen er nog meer lagen op!


2. Doe een beetje van de donkergrijze nagellak op een stukje aluminiumfolie. Dip hierin het dunne kwastje en maak een paar random streepjes op je nagels. Ik heb de streepjes een beetje gebogen en halve rondjes ervan gemaakt. Het maakt niet uit als het er een beetje rommelig uitziet :).


3. Als laatste breng je de rode glitter top coat aan. Ik heb geen dikke laag aangebracht, want anders zie je de streepjes niet meer zo goed. Ik vind het een heel leuk effect hebben!Het is misschien niet de leukste nail art, maar ik vind hem wel heel erg geschikt voor de herfst door de donkerrode kleur. Je kunt ook gewoon alleen een rode glitter top coat op de rode nagels aanbrengen zonder de grijze streepjes, maar ik wilde wel iets extra's doen.

Wat vinden jullie van de nail art?

1 opmerking: