maandag 3 november 2014

Grappige en handige Sinterklaas -en Kerstcadeautjes


Wiehoee, Sinterklaas is alweer bijna in aantocht! Hij zit nu waarschijnlijk op zijn boot op zee met alle pakjes voor de lieve kinderen ;). De zomer mag dan voorbij zijn en het warme weer ook, maar de winter is ook best leuk (vooral december). Het is nog geen december, maar het kan geen kwaad om alvast inspiratie op te doen voor cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst. Ik heb een paar leuke, grappige en handige cadeautjes op een rijtje gezet die wellicht erg leuk zijn om cadeau te doen. Een paar cadeautjes zijn ook geschikt voor dobbelen (dit doen wij meestal met Sinterklaas!). 
Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder! 


Bij winkels zoals Blokker slaag je er altijd wel in om een leuk cadeautje te vinden. Wij hebben thuis een soort ding waarmee je een appel in partjes kunt hakken en het klokhuis eruit kunt halen. Deze kun je voor €6,99 bij de Blokker vinden, maar andere winkels hebben hem vast ook. Als wij niet zo'n ding hadden zou ik veel minder appels hebben gegeten dan nu, want met een appel snijden ben je echt driemiljoen jaar bezig. Ik vond ook deze slush puppy makers. Geen idee hoe het werkt, maar het ziet er wel heel grappig uit. Misschien niet zo geschikt voor dit seizoen, maar hé, voor je het weet is het weer zomer :). Ik heb deze hoesjes voor je telefoon al vaker voorbij zien komen, maar ik wist niet dat ze ze bij de Xenos verkochten. Op een hoesje staat 'Mrs. always right' en op de andere 'Mr right'. Hoe leuk is dit?! Je hebt ze voor verschillende telefoons. Deze 'desk organizer' is erg handig en leuk voor op je bureau en voor €8,99 kun je hem bij de Xenos kopen. Ze hebben verschillende varianten.




Suikerspin: het is zo, zo, zo, zo superslecht voor je, maar zo, zo, zo, zo lekker. Wat is er dan leuker dan zelf je eigen suikerspinnen maken? Deze suikerspinmachine kost maar €24,99. Heb je een filmavond of gewoon zin in popcorn? Met deze popcornmachine maak jij je eigen popcorn.  Ziet hij er niet super schattig uit?! Deze machines zijn ook bij de Xenos te koop (wat is het toch een leuke winkel hè). Dan gaan we nu over mijn favoriete webwinkel: ebay! Hier kun je zoveel grappige en tegelijkertijd handige dingen kopen. Deze bluetooth speaker bijvoorbeeld. Hij is waterbestendig en daarom kun je hem in de douche neerzetten. Douchen is nog nooit zo leuk geweest met je favoriete muziek. Hebben jullie ook altijd een gevecht met je oortjes? Ik wel. Ze zitten altijd door de war en voordat je muziek kunt luisteren ben je nog een paar uur bezig met de oortjes uit de knoop te halen. Met deze handige vissengraatjes kun je oortjes makkelijk opbergen. Bovendien gaan ze ook minder snel kapot. Op ebay betaal je $0,88 voor drie vissengraatjes. Goedkoper kan niet!


Je kwasten schoonmaken moet eens in de zoveel tijd, maar daar heeft toch niemand zin in? Je bent er meestal wel een tijdje mee bezig, maar met deze handige tool kun je je kwasten super makkelijk en snel schoonmaken. ebay heeft ook een aantal leuke gadgets die koken en andere huishoudelijke dingen makkelijker maken. Zoals bijvoorbeeld courgettes of komkommers in plakjes snijden. Met dit ding kun je komkommers heel snel in dunne plakjes snijden. Geen idee of het werkt, maar het ziet er wel leuk uit. Dan heb je ook nog een soort puntenslijper, maar dan niet voor een potlood, maar voor een wortel. Hup, je draait die wortel een paar keer rond en klaar is kees! Als het werkt zou het wel heel erg handig zijn. Fruit eten is gezond, maar je hebt nooit zin om alles eerst te gaan snijden. Herkenbaar! In 1 seconde kun je nu je banaan snijden met deze 'bananensnijder'. Kom maar op met die vitamientjes! In veel recepten moet je het eigeel scheiden van het eiwit, maar dit gaat niet altijd even goed. Vaak valt het eigeel toch uit de schil en is alles mislukt. Met deze handige tool kun je een ei heel makkelijk scheiden.


En dan iets wat helemaal in is op dit moment: een selfiestick! Als je arm te kort is kan een selfiestick een echte uitkomst zijn, want je selfies mislukken meestal niet meer. De meeste selfiesticks zijn erg duur, maar deze van de Action is maar €2,99. Voor dat geld kunnen we het wel proberen! De Action is echt een hele leuke winkel voor het kopen van cadeautjes.


Ik hoop dat jullie wat inspiratie op hebben gedaan voor cadeautjes! Ben je van plan wat te bestellen via ebay? Bestel dan op tijd, want de pakketjes kunnen er soms wel 3 tot 4 weken overdoen voordat ze binnen zijn. Je hebt er ook bij die binnen 2 weken binnen zijn, maar met een cadeautje kun je deze gok niet wagen!

Wat vinden jullie van dit artikel?

7 opmerkingen:

  1. Leuke tips, ja Xenos heeft echt leuke dingen om cadeau te geven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tips! Ik heb wel zin in de winter en het koude weer :) Er staat trouwens een foutje in je artikel. Er staat namelijk: eigeel snijden van het eiwit. Niet vervelend bedoeld maar gewoon een tip

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je opmerking! Ik heb het meteen aangepast :)

      Verwijderen
  3. Wat een handige gadgets! Dat appelding lijkt me zo handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik kan dat telefoonhoesje niet vinden bij xenos op de website :(

    BeantwoordenVerwijderen