zaterdag 13 september 2014

Must Have: Slip On Sneakers

 Ik ging een beetje op internet zoeken naar schoenen die nu helemaal een trend zijn. Ik kwam uit op de slip on sneakers, oftwel: instappers. Ze worden ook wel bootschoenen genoemd! Ze lijken heel erg op vans, maar dan hebben ze geen veters en kun je er zo instappen. Vandaar ook de naam ´instappers´. Ik was verrast door de hoeveelheid keuze die je had, want de slip ons heb je in allemaal verschillende kleuren, patronen en merken! Ook heb ik gelezen dat ze onwijs lekker lopen. Ook niet onbelangrijk natuurlijk! Ik moet er echt niet aan denken om een hele dag op schoenen te lopen die verschrikkelijk zitten... Ik heb een paar leuke slip ons op een rijtje gezet met de prijzen en de webshop erbij. Wel zo gemakelijk vond ik. 
Benieuwd naar de slip on sneakers? Lees dan snel verder!

De slip ons die je het meest tegenkomt zijn zeker weten die met en slangenprintje. Ik vind het leuk! Ze kunnen een simpele outfit niet meer simpel maken, maar juist erg fashionable. Je hebt de slip ons met slangenprint in verschillende kleuren. Zoals deze grijze van Modemusthaves en bruine van Loavies. Ze zijn allebei lekker cheap! Die van Loavies zijn nu ook in de aanbieding voor €20,00. Een merk dat ook veel mooie slip ons heeft is Bronx. Deze met panterprint zou ik heel graag willen hebben, want ze zien er mooi en erg comfortabel uit. Ze zijn nu in de sale bij Wehkamp voor €44,95 i.p.v €80,00.


Naast de slangen- en panterprintjes zijn er ook nog slip ons met zebraprint. Zoals deze van de van Haren. Dit printje kun je ook kopen in een bruine en roze kleur, maar ik vind de zwart/witte versie het leukst! Ze zijn ook nog eens super cheap, namelijk €16,90. De kwaliteit zal dan wel wat minder zijn, maar voor €16,90 kun je ook niet de beste schoenen verwachten. New look heeft ook een aantal leuke slip ons, waaronder deze met zilveren glitters. Misschien niet iets wat je op het eerste gezicht zou kopen, maar ze kunnen erg leuk staan bij een simpele outfit. Ook deze zijn helemaal niet duur: €17,99.


Het merk Nature Breeze heeft ook veel leuke instappers. Ik vind simpele, zwarte slip ons ook erg mooi en deze zijn mat zwart en als je heel goed kijkt zie je ook een soort krokodillenprintje. Heel subtiel, maar wel erg leuk! De onderste schoen is ook van Nature Breeze en deze is beige. Beige kan ook heel mooi staan (oh god, alle slip ons kunnen mooi staan....hebben, hebben, hebben...). Deze heeft ook een krokodillenprint, maar dit zie je wel duidelijker dan bij de zwarte. De middelste schoen is van Blink. Deze is €29,95, maar op het plaatje staat €39,95 (verkeerd gegaan met bewerken). Als je twijfelt tussen zwarte slip ons en slangenprint kun je ook gewoon deze kopen. Hij heeft het namelijk allebei: de achterkant is zwart en de voorkant heeft slangenprint.


Er zijn natuurlijk nog veel meer slip ons van andere merken, maar deze vind ik het leukst! Ik ga nog even bedenken welke ik wil kopen, want ze zijn allemaal zo mooi! Ik kan niet kiezen... Op ebay heb ik laatst wel een paar instappers besteld, gewoon om te kijken of het wat is. Het zijn zwarte met krokodillenprint en als ze goed bevallen neem ik ook die met slangenprint.

 Welke zouden jullie kiezen, en waarom?


3 opmerkingen:

  1. Ik vind ze echt heel leuk! Vooral die met zebra en die met luipaardprint vind ik heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb de mijne al een tijdje geleden gekocht!
    zo blij mee

    liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen