vrijdag 12 september 2014

Review: 2B Maximizing Volume Pop Mascara - Black


Zoals jullie nu wel weten vind ik het altijd leuk om nieuwe mascara's te testen! Toen ik deze mascara zag dacht ik eerst dat het een mascara was in en leuk kleurtje (mint of lila), maar dit is helemaal niet zo. Het is gewoon en zwarte mascara met een leuke verpakking. Ik heb trouwens thuis nog een mint en lila mascara liggen, maar dat doet er niet toe. Dit is de volume pop maximizing volume mascara van 2B. Deze mascara zou je wimpers dus een enorme volume boost moeten geven als ik naar de naam kijk! Laten we hopen dat dit ook echt zo is.
Benieuwd naar de review? Kijk dan snel verder!

Wat zegt 2B over de volume pop mascara? 
''Een zwarte volume mascara die de wimpers scheidt en verlengt, terwijl hij dunne wimpers dikker doet lijken. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe voller je wimpers eruit zien. Resultaat: prachtig gemodelleerde wimpers.''

Ik houd normaal helemaal niet zo van make-up verpakking die veel kleur bevatten, maar deze verpakking spreekt mij wel heel erg aan. De mooie lichtpaarse kleur en de mintgroene kleur staan heel leuk bij elkaar. Met pastel kleurtjes doe je het eigenlijk altijd goed bij mij! Het is ook een heel vrolijke verpakking met een bloem en verschillende lettertypes. 


Het borsteltje is niet onbelangrijk. Deze is niet heel bijzonder, maar wel anders dan borsteltjes die ik meestal gebruik. Ik gebruik meestal borsteltjes met haartjes, maar rubber kan ook heel goed werken. Dit borsteltje is dunner bij de punt en wordt steeds breder. Zo kun je ook makkelijk bij de binnenste wimpers komen met zo'n klein puntje. De rubberen haartjes zitten dicht bij elkaar en dat vind ik erg fijn werken.


Mijn wimpers zijn niet heel lang, hebben bijna geen volume en je ziet ze eigenlijk niet. Op de eerste foto heb ik een laagje op van de mascara en ik zie al gelijk veel verschil met mijn normale wimpers. Er zit zeker meer volume in en klontjes zijn ook nauwelijks te zien. Top! Met een tweede laagje zijn mijn wimpers iets zwarter en dikker. Er zit ook meer volume in dan met een laagje. Hij klontert ook helemaal niet. Ja, ik vind het een erg mooi effect hebben!


Ik vind dit zeker een fijne mascara en ik ga hem ook vaker gebruiken. Voor mijn wimpers doet hij veel goeds. Hij scheidt de wimpers zeker en creƫert veel volume. Het borsteltje werkt ook fijn en laat geen klontjes achter. Wat mij betreft een goede mascara.
De maximizing volume pop mascara is te koop voor €3,95 bij www.makeuptouch.eu.

Wat vinden jullie van deze mascara?

2 opmerkingen: