woensdag 23 juli 2014

What's In My Travel Toiletry Bag + Make Up


Laatst konden jullie al zien dat ik een nieuwe toilettas had gekocht bij de Etos. In dat artikel vertelde ook dat ik op vakantie ging en toen kwam ineens het idee in mij op om een 'what's in my travel toiletry bag' artikel te schrijven. Ik heb zoiets nog nooit gedaan, maar eigenlijk lijkt het mij best wel leuk! Daarom ga ik vandaag laten zien wat ik allemaal meeneem in mijn toilettas als ik op vakantie ga. Ook zul je zien welke make-up ik allemaal meeneem, want dat kan ook niet ontbreken in een toilettas. Zoals altijd heb ik weer teveel dingen in mijn toilettas gestopt, maar je weet maar nooit of je iets nodig hebt. Vind je niet?!  
Benieuwd naar meer? Kijk dan snel verder! 

Laten we maar met de make-up beginnen! In het concealer palette van Catrice zitten 5 concealers en deze is ideaal om mee te nemen, want je hebt gelijk 5 concealers en het palette is vrij plat. Natuurlijk heb ik ook een nagelvijl meegenomen, want ik kan echt niet zonder! Ik heb ook een wimperkruller meegenomen en een stippling brush voor het aanbrengen van cc cream. Het licht blauwe potloodje gebruik ik voor mijn waterlijn, want dan lijken je ogen groter (tip!). Voor mijn wenkbrauwen heb ik mijn wenkbrauwpotloodje van Essence, een pincet en een wenkbrauwgel. Mijn favoriete lipstick van Essence kan niet ontbreken: 07 Natural Beauty. Als laatste heb ik nog een blush soufflé van 2b. Dit is heel handig, want dan hoef je geen extra kwast mee te nemen om een poeder blush aan te brengen!


Omdat conditioners en douchegels altijd zoveel ruimte innemen heb ik ze in reisverpakkingen gedaan. De roze conditioner is van Max Herbal. Er zat nog een heel klein beetje conditioner in de fles van Inecto en die heb ik ook in een reisverpakking gedaan. In het derde flesje zit een douchegel van beauty time in de geur sweet fruits. In totaal heb ik vier mascara's mee. Jup, vier mascara's. Twee die niet waterproof zijn en twee die wel waterproof zijn. Ik gebruik veel liever de mascara's die niet waterproof zijn, want deze zijn veel beter, maar op vakantie ga ik veel zwemmen en dan is het wel zo handig als je waterproof mascara op hebt. Deze twee die ik heb zijn trouwens super slecht (echt heel slecht), maar ik had geen anderen en ik moest deze wel meenemen. Op vakantie draag ik normaal niet zoveel make-up, maar als we uiteten gaan is het toch wel fijn om even wat cc cream op te doen. Daarom heb ik de cc cream van Max & More meegenomen. Aanrader!


Ik neem ook nog een roller deo mee. Deze is Dove beautyfinish en hij ruikt heerlijk. Je moet er wel van houden, maar ik vind hem best lekker ruiken! Hij blijft ook heel lang zitten. Ik vind het ook altijd fijn om body lotion mee te nemen en daarom heb ik de Dove indulgent nourishment body lotion in mini verpakking in mijn toilettas gedaan. En wat ook niet kan ontbreken: een elastiekje en schuifspeldjes. Ik heb ze in een lege paperclips verpakking gedaan. Het past perfect! Thuis heb ik een hele grote pot met gel (750 ml), maar die ga ik natuurlijk niet meenemen. Nu heb ik wat gel in een potje gedaan zodat het veel minder ruimte in beslag neemt.


Zonnebrand kun je al helemaal niet vergeten als je op vakantie gaat! Dit is een zonnebrandolie van L'oréal Paris met factor 30. Deze kocht ik voor ongeveer 5 euro bij de Action. Meestal smeer ik mij eerst in met een gewone zonnebrand en als ik dan een beetje verkleurd ben stap ik over op deze olie. Qua geurtjes heb ik niet zoveel bijzonders meegenomen. Alleen deze body splash van Victoria's Secret in de geur Mango Temptation. Hij ruikt zooo lekker! Hij is nog niet zo heel veel gebruikt, want ik heb eerst een andere gebruikt. Een body splash is toch fijner voor in de zomer, want parfum is al snel te zwaar. Een body splash daarentegen is heel luchtig en fris!


Ik moet ook mijn make-up er weer afhalen. Daarvoor gebruik ik altijd pure kokosnootolie. Ik heb thuis een grote pot met kokosnootolie en daarvan heb ik een beetje gebruikt om op te kloppen met een mixer. Zo wordt het wat romiger en kun je de kokosnootolie in een potje doen. Ik heb het in een leeg potje gedaan van mijn moeder. Kokosnootolie gebruik ik trouwens ook als dag- en nachtcrème en voor het scheren van mijn benen. Nadat ik de kokosnootolie heb gebruikt maak ik mijn gezicht schoon met de gezichtsschuim van Dove en de cleansing pad van Ebay. Als laatste gebruik ik nog een tonic van Dove.


Dit was alles wat ik meeneem in mijn toilettas als ik op reis ga! Het is best wel veel, maar ik heb liever te veel mee dan te weinig. Ik neem ook nog een tandenborstel, een tandpasta, een scheermesje, watjes en wattenstaafjes mee, maar dit is allemaal vrij logisch. Ohja, en ik moet niet vergeten om een potje met vaseline mee te nemen.

Wat vinden jullie van de producten die ik meeneem? 


2 opmerkingen:

  1. Leuk! Neem je maar 1 elastiekje mee? Ik verlies ze altijd of ze knappen... Wel een slim idee om schuifspeldjes in zo'n doosje te doen!
    Ik denk dat ik iets meer meeneem en geen mini's. Maar wij gaan altijd met de caravan op vakantie dus dan is dat ook niet nodig omdat we toch genoeg plek hebben.

    BeantwoordenVerwijderen