vrijdag 13 juni 2014

Shoplog: H&M, Action en Ebay


De laatste tijd heb ik eigenlijk helemaal niet zo veel gekocht. Ik heb wel een aantal weken geleden wat spulletjes besteld op ebay en bij de H&M heb ik ook een paar nieuwe shorts besteld. Vandaag ben ik in mijn tussenuur even naar de Action geweest, want op action.nl zag ik dat max & more concealers en een cc cream verkoopt. Hoe leuk?! Ik kon jammer genoeg alleen de cc cream vinden, maar ik ga zeker nog terug om te kijken of ze de concealers nu wel hebben! Deze shoplog is wel iets anders dan normaal, want meestal maak ik altijd een filmpje. Omdat ik nu niet heel veel heb gekocht is het wel zo handig om mijn aankopen gewoon in een artikel te laten zien. 
Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan snel verder!

Als eerste bestelde ik bij de h&m dit leuke shortje. Hij is zwart en heeft roze roosjes erop. De onderkant is gerafeld en hij valt heel erg mooi! Ik neem bij de h&m meestal de kleinste maat, want ik ben niet zo groot. Dit shortje heb ik in maat 32 besteld, maar ik denk dat ik hem ga omruilen voor een maatje 34. Nu zit hij net iets te strak en dan kan ik hem over een paar maanden niet meer aan en dat zou zonde zijn.

Prijs: €14,95


Ik heb vrij veel shortjes thuis, maar laatst ging ik ze allemaal even passen om te kijken of ze niet te klein waren en of ik ze nog wel leuk vond en toen waren de helft van de shortjes te klein... Stiekem vond ik het helemaal niet zo erg, want nu heb ik wel een excuus om nieuwe shorts te kopen! Dit spijkershort kocht ik ook bij de h&m en ik vind hem heel erg leuk door de kapotte stukken en de rafeltjes aan de onderkant. 

Prijs: €24,95


Bij de Action kocht ik een nieuwe deodorant van Dove: beauty finish. Ik vond vooral de parelmoerachtige roze verpakking erg mooi. De geur is ook heerlijk! Het is een roller, want sprays vind ik vaak niet zo effectief en je ruikt gelijk helemaal naar deo. Zoals ik al zei heb ik ook nog een cc cream van Max & More gekocht. Het is de kleur medium, maar hij is vrij licht. Hier komt nog een review van! 

Prijs deo: €1,79
Prijs cc cream: €1,39 


Ik had de laatste tijd heel erg last van onzuiverheden op mijn kin, neus en wangen. Super irritant! Ik besloot een soort mee-eter remover te kopen op ebay. Dit zijn die twee stokjes die je op de foto ziet. De stokjes hebben aan een kant een ringetje waarmee je een puist kunt uitdrukken of een mee-eter en aan de andere kant een soort naaldje waarmee je in de poriën kunt prikken zodat de mee-eters er makkelijk uit gaan. Ze kwamen allebei aan in een mooie beschermhoesje. Daarnaast kocht ik nog een 'facial cleansing pad'. Dit ding bestaat al heel erg lang, maar ik heb het eigenlijk nooit nodig gehad. Toch heb ik het maar gekocht, want het schijnt heel goed te werken tegen puistjes, mee-eters en onzuiverheden. Er zijn er gelijk 3 in mijn mandje gegaan! Als laatste kocht ik infinity oorbellen. Geen idee eigenlijk waarom, maar ik vond ze wel er wel schattig uitzien :).

Prijs mee-eter removers: 0.99 dollar (voor 2 stuks)
Prijs facial cleansing pads: 1,69 dollar (voor 3 stuks)
Prijs oorbellen: 0,99 dollar


Van de cc cream en de facial cleansing pad kunnen jullie zeker nog een review van verwachten! Ik gebruik de pad nu al ruim een week en ik verklap alvast dat hij heel erg goed werkt.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? 

5 opmerkingen:

  1. Ben zeer nieuwsgierig naar de facial pad! En natuurlijk ook wat jij van de cc cream vind, ik hoor er alleen maar lovende dingen over. Hij gaat dan ook zowiezo vanmiddag in mn mandje! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die shortjes zijn echt super leuk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh dat bloemenshortje is zo mooi!

    Liefs,
    Karlien
    http://polishedcats.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke dingetjes heb je gekocht! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke shortjes! Ik heb er vandaag ook 2 gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen