donderdag 12 juni 2014

Nail art: Everything Pink


Vroeger droeg iedereen meestal roze, rode, donker roze of een andere roodachtige kleur. Nu heb je veel kleuren waaruit je kunt kiezen. Noem een kleur en je hebt er een nagellak van. Er zijn zelfs allemaal verschillende tinten van één kleur. Ik draag eerlijk gezegd heel weinig rood en donker roze nagellak. Er zijn gewoon zoveel andere kleuren dat je de 'oude' kleuren vergeet! Maar dat maakt niet dat donker roze of rood niet mooi is. Laatst besloot ik weer eens mijn nagels te voorzien van een donker roze kleur. Ik heb er ook een nail art opgemaakt met verschillende kleuren streepjes en wat glitters. Het is wel een drukke nail art die mij ook een beetje doet denken aan Valentijnsdag. 
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Donker roze lak
* Neon roze striper
* Roze striper
* Witte striper
* Glitter striper
* Top coat
* Dun kwastje


Hoe maak je het? 

1. Lak je nagels eerst met een base coat en daarna met de donker roze nagellak. Ik heb één laagje aangebracht, want er komen ook nog strepen op. 


2. Met de neon roze striper maak je drie evenwijdige strepen op je nagels. Naast de roze streepjes maak je met de witte striper (of een witte nagellak met een dun kwastje) streepjes. 


3. Naast de witte streepjes maak je met de roze striper (of een roze lak met een dun kwastje) streepjes. Als je het leuk vind kun je ook nog glitters aanbrengen naast de roze streepjes. Als laatste breng je een top coat aan en dan is je roze nail art klaar! 


Het is niet een hele spectaculaire nail art, maar de kleuren vind ik heel leuk bij elkaar staan. Zo zie je maar weer dat streepjes altijd goed zijn. Een nail art hoeft alleen mooi te zijn als het moeilijk is.

Wat vinden jullie van de nail art? 

8 opmerkingen: