zaterdag 14 juni 2014

Review: Max & More CC Cream - Medium (van de Action)


Toen ik op de site van de Action keek zag ineens staan dat Max & More, het make-upmerk van de Action, een cc cream verkoopt! Wat hou ik toch van de Action! Ik heb al een cc cream van Essence, maar voor €1,39 wil ik die van de Action ook best proberen hoor. Action kwam ook al met een BB cream en nu dus ook met een CC cream. Echt leuk dat ze zo met de tijd mee gaan! Een CC (color correcting) cream is eigenlijk hetzelfde als een BB cream. Het hydrateert, camoufleert en beschermt, maar een CC cream heeft nog iets extra's. Het corrigeert je eigen huidskleur. Het is dus bijna hetzelfde als een BB cream, maar ik weet niet of het nou heel veel uitmaakt wat je gebruikt. Waarschijnlijk is het gewoon een marketingstrucje, maar we zullen zien.  
Benieuwd naar de CC cream? Lees dan snel verder!

Wat doet de Max & More CC cream?
''Max & More CC cream is een combinatie van een dagcrème en een foundation. De all-in-1 technologie van deze CC cream matteert, hydrateert, vervaagt poriën en imperfecties en beschermt tegen de zon.''

Dat is heel wat! Ik hoop dat de cc cream doet wat er wordt beloofd. Hier is nog een foto van de achterkant van de verpakking waar dit ook opstaat. De verpakking is in ieder geval goedgekeurd. Ik vind het er heel professioneel en luxe uitzien. Hij ziet er zelf een beetje 'duur' uit, maar dat is hij natuurlijk helemaal niet. De tube is mat zwart en je kunt ook de kleur van de cc cream goed zien. Het geheel is heel rustig gehouden en daar hou ik van. Het tuitje waar de foundation uitkomt is wit en doorzichtig. Ik vind het witte dan wel weer jammer. Ik begrijp ook niet zo goed waarom, want ze hadden hem ook gewoon zwart kunnen maken. Het tuitje is wel heel handig om mee te werken. De dop wordt hierdoor ook niet zo vies en je de cc cream ook makkelijk doseren. 


Hier heb ik een paar stipjes van de creme op mijn hand gedaan. Zoals je ziet is hij wel iets te licht voor mijn huid. Dit is medium en ik vind dat hij heel licht is voor een medium, want ik heb meestal gewoon een van de lichtste kleuren foundation. Op de tweede foto heb ik de creme uitgesmeerd en nu zie je wel dat hij zich aanpast aan je huidskleur. Mijn hand is wel iets lichter geworden, maar ik vind het niet storend. Het ziet er ook heel mooi egaal uit. Pluspunt! 


Natuurlijk moet de cc cream ook op mijn gezicht worden getest! Ik draag bijna nooit foundation, maar als ik het doe gebruik ik altijd maar een heel klein beetje. Bij deze cc cream heb ik ook een heel klein laagje aangebracht en ik vind het met zo'n klein beetje al heel goed dekken! Zoals je ziet heb ik een paar onzuiverheden op mijn wangen, maar met de cc cream zie je er veel minder van. Het is niet helemaal perfect bedekt, maar dat had ik ook niet verwacht. Het resultaat vind ik in ieder geval mooi!


Het aanbrengen van de cc cream gaat ook heel goed. Het is een fijne substantie die niet te dik of te dun is. Hij smeert ook goed uit. Wat ik zelf een heel groot pluspunt vind is dat je de cc cream helemaal niet ziet liggen op je huid. Hij matteert ook goed en laat een gezonde glans achter die er totaal niet vettig uitziet. Het enige nadeel is dat hij heel erg licht is voor een medium. Ik weet ook niet hoeveel kleuren ze hebben, maar ze hebben sowieso een lichtere kleur dan deze, maar dan moet je wel een hele lichte huid hebben wil je die kopen. Als je het mij vraagt is dit een super goede foundation voor overdag!
De cc cream van Max & More is te koop voor €1,39 bij de Action.

Wat vinden jullie van dit product? 


8 opmerkingen: