zaterdag 1 maart 2014

Shoplog: Victoria's Secret, Kruidvat & Oreo blik ♡


Ik heb vandaag weer een shoplog voor jullie! Meestal doe ik het in de vorm van een filmpje, maar ik vond het ook wel leuk om het gewoon in een artikel te laten zien. Het is ook niet zo veel, en anders werd het wel een heel saai filmpje. Ik heb wel allemaal hele leuke dingen gekocht (en gekregen!). Ik ben bij de Victoria's Secret geweest op Schiphol en van mijn broertje en vader kreeg ik nog een cadeautje uit Madrid. Ook ben ik bij de Kruidvat geweest om een paar nieuwe make-upjes te kopen. Essence heeft het assortiment weer vernieuwd en ik moest natuurlijk ook wat meenemen! Het is niet zo veel, want ik draag niet veel make-up en dan heb ik ook niet veel nodig. 
Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Kijk dan snel verder!

Ik ging mijn vader en broertje ophalen op Schiphol, want ze waren een paar dagen naar Madrid geweest voor een wedstrijd van Real Madrid. Op Schiphol heb je twee Victoria's Secrets, één voor de douane en één na de douane. Ik kon het niet laten om even te gaan kijken, want je komt niet vaak op Schiphol en al helemaal niet bij de Victoria's Secret, want deze zit nergens anders in Nederland. Samen met mijn moeder heb ik drie body mists gekocht: Sheer Love, Midnight Dare en Mango Temptation. Ze ruiken zo ontzettend lekker en zien er ook heel leuk uit! Ze kosten per stuk 12 euro, maar er was een actie dat je 30 euro betaalde voor 3 stuks. Dan is het helemaal niet duur, ook al kreeg ik deze voor mijn rapport :). 


Van mijn vader en broertje kreeg ik dit grote oreo blik. Deze hebben ze volgens mij gekocht op het vliegveld in Madrid. Ik vind het echt een leuk cadeau, want ik hou echt van oreo's! En wat is er dan leuker dan een heel groot oreo blik?! Er zitten ook 9 pakjes oreo's in, maar de helft is nu natuurlijk al op... haha.


Bij de Kruidvat kocht ik twee effect nagellakjes uit het nieuwe assortiment van Essence. Ik vond ze er zo mooi uitzien! Een heeft mooie roze glitters (glitter jewels) en de andere heeft een holografisch effect en mooie witte glitters (holo jewels). Mij lijken ze allebei heel mooi en ik ga ze zeker snel proberen! Ook kocht ik nog een mooie roze lipstick van Essence. Deze lipstick is volgens mij niet nieuw, maar ik vond hem wel heel mooi. De nagellakjes kostten €1,99 per stuk en de lipstick kostte €2,39. Helemaal niet duur!


Van de body mists van de Victoria's Secret komt nog een artikel en over de effect nagellakjes en de lipstick van essence komen nog reviews.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes? 


14 opmerkingen:

  1. Wat een mooie lakjes! En dat Oreoblik is echt heel gaaf ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super lief van je broertje dat ie dat blik voor je heb gekocht

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke aankopen! die lipstick is mijn favoriete everyday kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie shoplog! Wat een mooie producten. x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke shoplog, ben benieuwd naar hoe Victoria Secret producten ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat oreo blik is echt geniaal! En Victoria Secret is altijd goed! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Kijk even op mijn blog voor meer info! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke items!
    Die body mist zijn echt wel een koopje! Jaloers wel want ze ruiken heerlijk

    Liefs,
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een heerlijke spulletjes heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke aankoopjes :D , ik heb ook 2 lakjes van essence gekocht :P

    BeantwoordenVerwijderen