vrijdag 28 februari 2014

Nail art: Blue Mondrian


Laatst had ik een review geschreven over de nagellak 'Blue Night' van Max & More. Ik wilde gelijk al gaan experimenteren met dit lakje in een nail art. Het is zo een mooi blauw kleurtje! Meestal bedenk ik eerst een nail art en ga ik dan pas de kleuren kiezen, maar deze keer was het precies andersom: eerst de kleuren en dan pas de nail art. Ik had eigenlijk geen idee wat ik wilde maken, dus ben ik maar gewoon een beetje gaan proberen. Het is altijd leuk om nieuwe dingen te bedenken! Op zich vind ik de nail art best leuk geworden met de verschillende kleuren blauw. Het lijkt een beetje op Mondriaan met die vakjes, maar dan alleen met blauw. Vandaar ook de naam 'Blue Mondrian'!
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Donkerblauwe lak met shimmer
* Blauwe lak
* Lichtblauwe lak met shimmer
* Zwarte striper
* Top coat


Hoe maak je het? 
1. Lak je nagels met een base coat en breng daarna de donkerblauwe lak met shimmer aan. Ik heb hiervan twee laagjes gedaan, want anders dekte hij niet goed genoeg. Je kunt natuurlijk ook een andere kleur gebruiken! 


2.  Met de blauwe lak en de lichtblauwe lak met shimmer kun je de helft van iedere nagel bedekken (in de lengte). Ik heb de kleuren om en om gebruikt. 


3. Op een streep met lichtblauw heb ik een blauw vakje gemaakt, maar je kunt er ook naast een blauw vakje maken. Het is maar net wat je leuk vind! Op een blauwe streep heb ik een lichtblauw vakje gemaakt (of ernaast). Het hoeft niet heel precies te zijn, want dit kunnen we straks wegwerken met de zwarte striper.


4. Nu kun je met de zwarte striper de scheidingslijnen maken. Als laatste breng je een top coat aan en dan is je nail art klaar! 


Deze nail art kun je natuurlijk ook maken met andere kleuren. Ik heb het nu met blauwe tinten gemaakt, maar je kunt ook verschillende roze kleuren gebruiken of een paar totaal verschillende kleuren. Alles is mogelijk!

Wat vinden jullie van de nail art? 

7 opmerkingen:

 1. Simpel maar erg leuk! Deze ga ik je vast eens na doen. Misschien een andere kleuren combinatie. Erg leuk in ieder geval. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, makkelijke nail art maar echt heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk gedaan, mooie kleuren heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super knap gedaan! Ik had deze nailart als eens zien langskomen en ga 'm binnenkort proberen :D .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen