maandag 15 juli 2013

Shoplog: De Haagse Markt & NewYorker


Een week geleden ben ik met mijn moeder naar de Haagse markt geweest! Deze keer hadden ze hele leuke kleding dus ik heb natuurlijk wat dingen gekocht. Het zal een keer niet zo zijn, haha! Als het zomer wordt zijn er altijd weer hele leuke shirtjes en broeken. Het is ook vaak zo dat de Haagse Markt heel veel kleding heeft die winkels in steden ook hebben, maar dan is de kleding op de Haagse Markt veeeel goedkoper. Deze keer heb ik eigenlijk alleen maar kleding gekocht en mijn moeder heeft nog een jasje en iets voor in de tuin gekocht. Bij de NewYorker heb ik nog een heel leuk topje gekocht en 2 bandeau tops!
Benieuwd naar mijn aankopen?

Als eerste dit knal roze topje. Op de foto lijkt hij meer oranje, maar in het echt is hij iets meer roze. Ik vind hem zo ontzettend gaaf! Ik zag hem hangen en heb hem gelijk meegenomen. De roesjes vind ik heel leuk en de kralen aan de bovenkant maken het helemaal af.

Prijs: €10,00


Even later zag ik dezelfde ook in het wit hangen. Er waren ook nog andere kleuren: lichtroze, beige, zwart en lichtblauw. De witte vond ik het mooiste en die kan je overal bij combineren. Ik twijfelde tussen zwart en wit, maar wit is toch wat meer voor de zomer!

Prijs: €12,00


Deze broek met zwart en witte strepen heb ik al wat vaker op het internet gezien, maar ik had hem nog nooit gekocht. Ik twijfelde altijd een beetje, maar op de Haagse Markt zag ik hem hangen en ik had hem gelijk gekocht, haha!

Prijs: €10,00


Dan heb ik nog een broek gekocht met tribal/aztec print. Tribal en aztec printjes zijn deze zomer ook weer helemaal in! De broek hadden ze ook nog in het zwart i.p.v. grijs (die ik nu heb), maar zwart vond ik toch iets minder leuk voor in de zomer.

Prijs: €15,00


Als laatste heeft mijn moeder nog dit leuke witte 'dienblad' gekocht waar 'easy life' op staat. Daarop staat een boeddha, een bloem, een bloem in een glazen vaas en iets waar een kaars in kan. Je kon het allemaal zelf samenstellen en dit vonden wij wel leuk! Nu staat hij buiten op de tafel. 

Prijs: €18,00


Bij de NewYorker kocht ik een hele leuke zwarte crop top. Hij is laag uitgesneden aan de zijkanten en dat staat dan heel leuk bij bandeau tops. Er staat 'HOWDY' op, maar ik heb echt geen idee wat het betekent... Ik vond hem in ieder geval erg leuk!

Prijs: €6,95


Dan kocht ik bij de NewYorker ook nog deze bandeau tops: een zwarte en een knal roze met kant! Ik vind ze echt helemaal geweldig, vooral de roze! Ze zitten ook heel erg lekker en staan heel leuk onder een crop top. 

Prijs: €7,95


De broeken zien er op de foto's trouwens heel breed uit, maar ze zijn juist best wel skinny. 

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?


10 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen vooral die topjes vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kledingstukken heb je gekocht, vooral de broek vind ik erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  3. oeeh die eerste twee tops zijn echt leuk, die zou ik ook wel willen hebben en zeker voor zo een mooi prijsje. Je hebt echt leuke aankopen gedaan :)!

    PS: je kan beter je woordverifercatie uitzetten, het is echt storend alls je dat steeds in moet vullen. dan krijg je vast ook veel meer reacties.
    Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ik had de woordverificatie al een keer uitgezet, maar ik merkte dat ik heel veel rare (engelse) reacties kreeg... Ik zal hem weer uitzetten! Liefs

      Verwijderen
  4. leuke dingen vooral die bandeautops! die ga ik ook halen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk geshopt bij de new yorker! moet daar precies ook nog eens binnengaan, is alweer jaren geleden

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! Die bandeaus zijn mooi he
    Howdy betekent trouwens hetzelfde als 'hey' maar dan een beetje engels-boers of zo haha

    XO

    BeantwoordenVerwijderen