woensdag 15 april 2015

Persbericht: essence trend edition ‘Cinderella’


Ter gelegenheid van de lancering van de Walt Disney Pictures’ film ‘Cinderella’ (Assepoester) op 25 maart 2015 lanceert essence de Disney trend edtion ‘Cinderella’. Deze trend edition is verkrijgbaar vanaf eind april t/m mei. Met een betoverende mix van kleuren biedt deze collectie prachtige effecten in parelmoer, goud, oudroze, paars, rood en blauw voor de ogen, lippen, het gezicht en de nagels. De absolute must-have is de highlighter in een driedimensionaal rozenontwerp; hiermee tover je een zachte gloed op je wangen, terwijl de iriserende lipglosses de perfecte, magische glans geven. Je maakt de sprookjesachtige look compleet met de oogstrelende Cinderella nagelstickers!


essence Cinderella – eyeshadow palette 
Vijf perfect op elkaar afgestemde kleuren met een zijdezachte textuur in één palet. Met parelmoer, oudroze, paars, licht- en donkerblauw en goud creëer je de mooiste make-up stijlen voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar in 01 it's more than I ever hoped for.

Consumentenadviesprijs: € 3,89


essence Cinderella – lipgloss 
Twee nieuwe lipglosses in romantisch pastelroze en gedurfd helder rood met iriserende glitterdeeltjes voor sprankelende lippen! Verkrijgbaar in 01 sing, sweet nightingale en 02 so this is love.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence Cinderella – blush 
Met deze hooggepigmenterde poederblush krijgt de huid een heerlijk frisse en gezonde uitstraling. Een vleugje op de wangen is genoeg voor een subtiel rouge-accent. Verkrijgbaar in 01 so this is love.
Consumentenadviesprijs: € 3,39


essence Cinderella – highlighter 
Creëer zachte, roze glansaccenten op je gezicht en hals met de highlighter powder – het ultieme collectie-item voor een stralende look. Verkrijgbaar in 01 the glass slipper.

Consumentenadviesprijs: € 3,39


essence Cinderella – nail polish 
Vier fantastische nagellakkleuren met twee verschillende effecten! Roze en paars geven de nagels een gladde, porseleinen finish terwijl blauw en goud een metallic effect bieden. Verkrijgbaar in 01 sing, sweet nightingale, 02 bibbidi-bobbidi-boo, 03 prince charming en 04 watch out lady tremaine!

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence Cinderella – glitter topper 
Een absoluut wow-effect op je nagels dankzij de sparkling top coat met zilvervlokjes en iriserende glitterdeeltjes in paars en blauw. Breng eenvoudigweg aan over je favoriete nagellak of op je natuurlijke nagel en geniet van de betoverende sprankeling! Verkrijgbaar in 01 the glass slipper.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


essence Cinderella – nail stickers 
Deze schattige nagelstickertjes zijn geïnspireerd op de populaire Disney stripfiguurklassiekers en zijn verkrijgbaar in twee stijlen – voor en na  de betovering van de goede fee! Verkrijgbaar in 01 the stroke of midnight en 02 it's more than i ever hoped for.

Consumentenadviesprijs: € 1,39


essence “Cinderella” is verkrijgbaar vanaf eind april t/m mei (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

1 opmerking: