dinsdag 14 juli 2015

Review: Lollipops Paris Nagellak - Rosa Bonheur


Vandaag heb ik na een lange tijd weer een review voor jullie geschreven! Deze keer is het de beurt aan een nagellak van een merk dat mij nog totaal onbekend was: Lollipops Paris. Het is een heel lief, snoepig, roze kleurtje. De naam past dan ook goed bij de kleur: Rosa Bonheur. Zeker voor de zomer is het een leuke kleur, want als je een beetje bruin bent staat roze altijd heel mooi! Ik ben zeker erg benieuwd naar de nagellak, want ik heb nog geen andere nagellakken van Lollipops Paris (of andere make-upproducten) en de kleur ziet er gewoon heel zomers uit. 
Benieuwd naar dit nagellakje? Kijk dan snel verder!

De verpakking is wat mij betreft een heel groot pluspunt, want zeg nou zelf, ziet het er niet super schattig uit?! Het flesje is gewoon strak en rond en hier zit een soort mat, roze plaatje op met mini glittertjes. Hier staat dan in sierlijke letters op: 'Lollipops Paris' en eronder staat 'Show me the way!'. De dop ziet er ook heel sierlijk uit. Hij is heel lang en loopt uit in een punt. Heel apart, maar het houdt wel heel fijn vast en het ziet er best chique uit. De verpakking past in ieder geval goed bij het roze kleurtje.


Als het gaat om het kwastje was ik wel een beetje teleurgesteld. Het kwastje is gewoon een normaal kwastje, dus op zich is er niets op aan te merken, maar zoals jullie weten houd ik niet zo van dunne kwastjes. Persoonlijk vind ik dikkere kwastjes fijner, maar dat is mijn mening. Als je dunne en kleine nagels hebt is zo'n kwastje juist weer heel fijn.


Natuurlijk moet er ook getest worden op de nagels, want dat is eigenlijk het belangrijkste. De substantie van de lak vind ik erg fijn om mee te werken. Het is niet waterig, maar ook niet zo dik dat je er niet mee kan lakken. Ik houd wel van dunne substanties, want die drogen ook vaak veel sneller. Hier hebben mijn nagels één laagje op van Rosa Bonheur.   


Alhoewel de lak met één laagje al goed dekt, wil ik toch altijd twee laagjes proberen. Met twee laagjes is nagellak altijd net wat gelijkmatiger verspreid. Na twee laagjes dekt de lak optimaal en het resultaat mag er zeker zijn, want de kleur is echt precies de kleur van het flesje. Heel mooi! Het pigment heeft mij ook blij verrast, want meestal zijn wat dunnere lakken minder gepigmenteerd, maar dat is bij deze nagellak zeker niet het geval.


De glans die de nagellak geeft is ook geweldig. Zeker in de zon shinen je nagels echt! Wat mij betreft is deze nagellak echt een aanwinst in mijn nagellakcollectie. Ik bedoel: je kan nooit genoeg roze nagellakjes hebben, toch?! De nagellak droogt ook vrij snel door de dunne substantie en blijft zeker een paar dagen mooi zitten. Meestal chipt nagellak bij mij na één dag al, maar deze bleef er zeker twee dagen op zitten.
'Rosa Bonheur' van Lollipops Paris is te koop op www.lollipopsmakeup.fr voor €8,90.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? 

2 opmerkingen: