woensdag 11 maart 2015

Review: Hema Long Lasting Nail Polish - 822


Zoals jullie weten ben ik dol op alles wat met nagellak te maken heeft. Ik heb niet voor niets drie rekken vol met allemaal nagellakjes... Ik probeer minder nagellak te kopen, maar ik krijg ook wel eens nagellak voor mijn verjaardag, zoals dit nagellakje van de Hema. Ik heb helemaal niet zo veel nagellakken van de Hema, maar de nagellakken die ik heb zijn wel erg mooi. Op veel blogs lees ik positieve reviews van Hema nagellak, dus ik hoop dat dit nagellakje een nieuwe favoriet wordt van mij :). Het is namelijk een heel apart rood, roze kleurtje. Het is niet rood, maar ook niet roze. Het lijkt een beetje op een oud roze kleur, maar dan donkerder. Vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!
Benieuwd naar deze kleur? Kijk dan snel verder! 

De nagellakjes van Hema zien er altijd goed uit. Heel simpel, maar wel strak. De huls is erg lang en dit vind ik altijd een pluspunt, want zo heb je net wat meer grip en kun je beter lakken. Verder is het flesje gewoon recht en de letters zijn wit. Ik hou wel van simpele verpakkingen!


Van het kwastje werd ik meteen blij! Er is niet heel veel bijzonders aan het kwastje, want hij is gewoon recht afgesneden, maar de dikte is echt perfect. Niet te dik en niet te dun. Hier worden we blij van. Ook de substantie is prettig mee te werken. De substantie is niet heel dik, maar wel aan de dikke kant. Op zich vind ik dit geen probleem, maar hierdoor kan hij misschien sneller dik worden en dan kun je hem niet meer gebruiken.


Hier heb ik de nagellak op gedaan met één laagje. Ik ben blij verrast door de goede dekking, want na een laagje dekt hij eigenlijk al volledig. Super! Zoals ik al zei, vind ik het kwastje heel fijn werken en hierdoor ben ik ook helemaal niet uitgeschoten. Bij donkere lakken schiet ik namelijk altijd uit, haha.


Hier heb ik twee laagjes op. Na een laagje dekt hij al goed, maar met twee laagjes is het altijd mooier. De nagellak glanst erg mooi en vooral in het zonlicht shinen ze echt. De kleur vind ik heel moeilijk te omschrijven, want kleur ligt echt tussen rood/roze en oudroze in. Op de foto's lijkt hij zelfs een beetje koraal kleurig, maar dat is hij niet echt.


Ik ga zeker meer nagellakjes van de Hema kopen. Deze lak dekt in ieder geval super goed, het kwastje is fijn in gebruik en het resultaat is ook erg mooi. De nagellak doet er niet heel lang over om te drogen, maar je moet wel ongeveer 10/15 minuten wachten totdat hij droog is. Het enige wat ik zou veranderen aan de nagellakken zijn namen. Ze hebben alleen kleurnummers en dat vind ik best jammer! Het is altijd leuk om te kijken hoe een nagellakje heet.
Hema long lasting nail polish nummer 822 is te koop voor €2,50. Zeker een leuk prijsje! Er zit ook vrij veel in: 11 ml

Wat vinden jullie van nagellak van de Hema?

4 opmerkingen: