vrijdag 13 maart 2015

Inspiratie: Sportkleding!


Het lijkt wel alsof het een trend is/wordt: hardlopen en workouts doen! Ik ben een voorstander, want sporten is gezond. Dat is algemeen bekend. Ik doe nu elke avond buikspieroefeningen, maar ik wil ook gaan hardlopen. Mijn ouders doen het ook en mij lijkt het eigenlijk ook heel leuk! Bij sporten horen natuurlijk ook leuke outfits, dus daarom ga ik vandaag wat inspiratie geven voor sportkleding en sportschoenen. Sporten is heel leuk, maar je moet er wel goed uit zien... toch?! ;). Een leuke outfit geeft ook meer motivatie om te gaan sporten!
Benieuwd naar de outfits? Kijk dan snel verder!

Nike heeft hele mooie sportschoenen, maar ze zijn wel heel erg duur. Je moet natuurlijk wel investeren in goede schoenen, maar er zijn ook andere merken die goed zijn. Hier heb ik een aantal schoenen van Nike op een rijtje gezet die ik heel gaaf vind. Vooral de roze links ondereen vind ik heel leuk! De zwarte kun je weer met meer combineren.


Een sport-bh, broek en shirt kunnen ook niet ontbreken. Qua broeken heb je best veel keus. Je kunt kiezen voor een strakke broek (dit is heel fijn bij het hardlopen), een wat wijdere broek, shorts of driekwart broeken. Een sport-bh is ook heel handig! Je heb ook heel veel keus hierin. Je kunt voor een simpele zwarte of grijze gaan, maar je hebt ze ook in allemaal andere leuke printjes (hebben, hebben...!). Als shirt kun je eigenlijk alle kanten op, maar ik hou er niet van om een lang shirt te dragen. Je krijgt het toch heel snel warm.
 

Dit is zo'n strakke hardloopbroek waar ik het over had.


Er is zoveel leuke sportkleding te vinden! Je kunt gewoon niet kiezen... Als je sportkleding wilt gaan kopen kun je eigenlijk in alle sportwinkels wel terecht. Bij de Bershka, H&M en Primark heb je ook onwijs leuke dingen (van die Victoria's Secret kleding!) voor niet heel veel geld.

Wat vinden jullie van deze sportkleding?


4 opmerkingen:

  1. leuke inspiratie! ik heb zelf ook zo'n top als op de onderste foto van de h&m

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zitten hele mooie kleren tussen. Zoiets zou ik echt willen hebben bij het trainen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb jij een leuke kleren zeg om te sporten! Fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen