maandag 9 maart 2015

Review: The Body Shop Shower Gel en Cream - Honeymania & Shea


Laatst had ik een shower gel en een shower cream van the body shop gekregen. De shower gel is in de geur 'Honeymania' en de shower cream in de geur 'Shea'. Op de foto lijken het misschien normale grootte flessen, maar het zijn de 'mini' verpakkingen. Ze zijn helemaal niet zo heel klein, maar wel kleiner dan de normale flessen. Ik vind ze wel schattig! Honeymania heb ik nog nooit gehad, maar de shower cream met shea boter heb ik wel al een keer gehad en deze vond ik erg lekker. We zullen zien of ik die met honing ook lekker vind!
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

De verpakkingen van the body shop vind ik er altijd heel leuk uitzien. Het zijn niet van die saaie flessen, maar ze zijn hoog en rond. Aan de flessen kun je altijd meteen zien dat ze van de body shop komen. Ook het rondje met een plaatje van het product dat erin zit vind ik origineel. Zo zie je bij honeymania een plaatje van honing en bij shea een plaatje dat met shea boter te maken heeft.
Shea is een hele zachte crème voor onder de douche. Het is niet zoals een body lotion, maar net wat vloeibaarder die je lichaam schoonmaakt. De geur vond ik erg lekker. Het ruikt heel apart en ik kan eigenlijk niet omschrijven hoe het ruikt. Het ruikt wel natuurlijk en een beetje 'nootachtig'. Erg lekker! Hij voelt ook heel zacht aan op je huid en schuimt ook niet.


De substanties van honeymania en shea zijn verschillend, want honeymania is een gel en shea is een crème. Dit kun je ook goed zien, want gels zijn altijd helder en door crèmes kun je niet kijken.


De shower gels en creams zijn voor €7,00 (250 ml) per stuk te koop bij The Body Shop. Ik heb de mini verpakkingen en deze bevatten 60 ml en kosten €3,00 per stuk. Leuk om cadeau te geven of om te proberen!

Wat vinden jullie van de doucheproducten van tbs? 

3 opmerkingen: