woensdag 25 maart 2015

Review: Bransus wimper & wenkbrauw verf - Bruin


Laatst had mijn moeder haar wimpers en wenkbrauwen laten doen bij de schoonheidsspecialiste. Niet alleen epileren, maar ook verven. Het zag er heel mooi uit en ik dacht: dat wil ik ook! De volgende dag ben ik gelijk naar het Kruidvat gegaan om ook wimper- en wenkbrauwverf te kopen. Er was toevallig een actie: 1+1 gratis op de Bransus wimper & wenkbrauw verf. Een betere timing was dus niet nodig, want ik heb voor twee pakjes maar €7,95 betaald. Je kunt volgens mij per pakje ongeveer 10 keer je wimpers/wenkbrauwen doen. Ik heb twee pakjes gekocht: bruin en zwart. Bruin voor mijn wenkbrauwen en zwart voor de wimpers. Ik was zo erg benieuwd dat ik de bruine gelijk heb uitgetest op mijn wenkbrauwen! 
Benieuwd naar de review? Kijk dan snel verder!

Het pakje bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen (en wimpers) te doen: 1 tube verf van 10 ml, 1 tube peroxide van 30 ml, 1 borstel/kam, handschoenen, wimperblaadjes, handschoenen, en een gebruiksaanwijzing. Het enige wat je zelf nog nodig hebt zijn twee wattenstaafjes, vaseline een kommetje (geen metaal!) en water om het eraf te halen. 


In het plastic zakje zitten de wimperblaadjes, een kwastje/kammetje en de handschoenen. Ik ga de wimperblaadjes niet gebruiken voor mijn wenkbrauwen, maar ik kan ze wel bewaren als ik mijn wimpers zwart ga verven. De wimperblaadjes heb je dus alleen nodig als je je wimpers gaat verven. 


Op de eerste foto heb ik helemaal niks op mijn wenkbrauwen en op de tweede foto heb ik mijn wenkbrauwen geverfd. Het resultaat mag er zeker zijn! Ik vind de kleur heel goed bij mij passen en het ziet er ook natuurlijk uit. Ik was eerst bang dat het te donker zou worden, maar dat valt heel erg mee als je de verf er maar 20 tot 30 seconden erop laat zitten. Als je het donkerder wil hebben kun je het langer laten zitten. Het is ook handig om eerst je wenkbrauwen te verven en ze daarna te epileren, want dan zie je het beste welke hartjes weg moeten.


Ik vind deze set voor het verven van je wenkbrauwen zeker een aanrader. Of het op de wimpers ook lukt kan ik niet zeggen, maar daarvan kunnen jullie ook nog een review verwachten. Ik was best wel bang eigenlijk dat ik mijn wenkbrauwen zou verpesten, maar zolang je de gebruiksaanwijzing volgt, kan het bijna niet fout gaan. Je moet wel goed de tijd bij houden (met bijv. de timer op je telefoon!). Het resultaat mag dan erg mooi zijn, maar het is ook nog eens heel makkelijk om te doen. Je bent binnen 10 minuten klaar, als het niet eerder is. De verf zou ongeveer 6 weken blijven zitten, maar bij mij bleef het rond de 4/5 weken zitten.
De wimper & wenkbrauw verf van Bransus kun je kopen bij de kruidvat voor €7,95. Een prima prijsje!

Vinden jullie het leuk om te zien hoe ik het setje gebruik? Laat het me weten! 

5 opmerkingen:

  1. Ik zie echt geen verschil tussen voor en na het verven! Jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de afbeelding vh pakje ook misleidend; die wimpers bv kunnen nooit het effect zijn van wimperverf. Slechts met mascara/valse wimpers kun je dit effect bereiken, nooit met wimperverf. De verf is bedoeld om je wenkbrauwen en wimpers te accentueren, donkerder te maken, niet om volume te creeeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. word de psta bij jou bruin of blijft het wit, heb het zelf net 3x geprobeerd maar zie geen resultaat

    BeantwoordenVerwijderen