vrijdag 27 maart 2015

Nieuwe hardloopschoenen - Nike free 5.0


Whoop whoop, ik heb nieuwe hardloopschoenen! Ik ben er zo blij mee. Jullie konden al een artikel lezen met al mijn nieuwe sportkleren en vandaag ga ik mijn nieuwe schoenen laten zien. Voor kleding kun je makkelijk naar de Primark gaan, want de hardloopkleding van de Primark is gewoon van prima kwaliteit, maar als het om schoenen gaat, moet je wel echt goede hebben. Je wilt natuurlijk niet dat je blessures krijgt en daarom zijn goede hardloopschoenen een must. Ik heb gekozen voor de Nike free 5.0.
Benieuwd naar deze schoenen? Kijk dan snel verder!Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat ik hardloopschoenen ging kopen (nou ja, eigenlijk zou ik ze wel gaan kopen, maar toen nog niet). Toen mijn broertje naar de sportwinkel hier in het dorp ging om zijn nieuwe 'Neymar' gymschoenen op te halen ging ik mee en toen zag ik deze nikes staan. Ze waren zo mooi, wauw. Het mooie was dat het ook nog hardloopschoenen waren, dus toen was ik al helemaal verkocht. Ze waren vrij prijzig wel vrij prijzig (€69,95), ook al was dit het kindermodel, maar ik mocht ze hebben voor €50,00, want het was de laatste (in precies mijn maat!). WAT? Nikes voor maar 50 euries waar je normaal 110 euro voor moet neerleggen als je het volwassenmodel neemt. En ja, toen heb ik ze gekocht.


Informatie over de schoenen:
De Nike Free 5.0 Hardloopschoen heeft een flexibele buitenzool en een meshbovenwerk met Flywire-technologie voor lichtgewicht, ademend comfort en bewegingsvrijheid waar je ook gaat.

Flexibiliteit
Zeshoekige flex-groeven zijn uitgesneden in de buitenzool en vormen zich om het zijvlak, waardoor de voet op een natuurlijk manier in iedere richting kan bewegen.

Ondersteuning en Ventilatie
Het geweven meshbovenwerk is licht en ademt om de voeten koel te houden. Flywire op de middenvoet zorgt voor duurzaamheid zonder extra gewicht en een flexibele, ondersteunende pasvorm die met je meebeweegt.

Natuurlijke patronen
De afgeronde hiel weerspiegelt hoe de voet afrolt op de grond om zo een natuurlijke beweging te stimuleren en grotere bewegingsvrijheid te bieden.

Meer voordelen
  • De Phylite middenzool met laag profiel is veerkrachtig en sterk genoeg om ook te functioneren als een buitenzool
  • Niet-gestikte overlays voor ondersteuning en duurzaamheid zonder extra gewicht
  • Dynamic Fit technologie is ge├»ntegreerd met de veters voor een flexibele, ondersteunende pasvorm
  • Delen met stevig rubber onder de teen voor grip en duurzaamheid van dit gedeelte dat veel te verduren krijgt2 opmerkingen:

  1. Wauw, die zijn echt pretty! Ik heb zelf sinds kort ook een paar Nike free runs en ben er super blij mee. Ze lopen zo lekker! Mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen