vrijdag 27 februari 2015

Tip: Action armbanden met gouden details


Vorig jaar hadden ze bij de Action super leuke Ibiza inspired armbandjes. Hier heb ik ook een artikel over geschreven, mocht je er geïnteresseerd in zijn. Volgens mij hebben ze deze armbandjes nog steeds! In de Action kwam ik vorige week deze super leuke armbanden tegen met gouden details. Ze zien er best chique uit door het nep leren bandje en de gouden details. Het goud ziet er ook niet geel uit ofzo, maar juist heel mooi. Ik weet niet waarom, maar deze armbandjes deden mij echt denken die armbanden van Hermès. Die zijn ook van leer en hebben dezelfde soort gouden details, maar dan in de vorm van een H.
Benieuwd naar de armbandjes? Lees dan snel verder!

De armbandjes zijn er in allemaal verschillende kleuren. Ik heb alleen de bruine en de zwarte meegenomen, maar er lagen ook blauwe, roze en witte armbanden. Ze hebben vast nog wel meer kleuren, maar meer kon ik er niet herinneren. Zwart en bruin vond ik toch wel kleuren die bij bijna alles passen, dus die nam ik mee. Over de blauwe zat ik te twijfelen, want de kleur was heel erg mooi kobalt blauw.


De gouden details kun je ook verschuiven over het lederen bandje. Ze zitten niet aan het bandje vastgeplakt, maar je zitten er een soort van omheen zodat je ze kunt verschuiven. Zo kun je zelf beslissen hoe ver of hoe dichtbij je ze doet.


Het sluitinkje vind ik ook heel leuk bedacht. Het is niet zo'n simpel ding die je open moet doen en waar dan een stukje jasseron in moet die je kunt afstellen op maat. Bij dit armbandje moet je eer soort 'ankervormig' ding schuin in een gat doen en daarna het 'ankervormige' ding omdraaien zodat het klemt aan de achterkant. Wauw, wat een uitlegkunsten, haha. Waarschijnlijk begrijp je niet wat ik bedoel, maar misschien geeft de foto wat meer duidelijkheid. Het is in ieder geval wel origineel.


Voor de prijs zijn de armbandjes natuurlijk erg leuk. Ze zien er helemaal niet zo goedkoop uit als ze zijn. Duur is een ander woord, maar goedkoop zeker niet. Het enige nadeel aan deze armbandjes is dat ze in in het begin heel erg naar plastic ruiken, maar na verloop van tijd niet meer. Ook kun je de armbandjes niet verstellen. Daarom zullen ze voor mensen met dunne polsen al snel te groot zijn. Bij mij zijn ze eigenlijk ook net iets te groot. Dat is wel jammer. De armbandjes kun je heel leuk combineren met een spijkerbroek en een leuk jasje bijvoorbeeld, maar eigenlijk kun je ze met alles wel dragen!
De armbanden met gouden details zijn voor €0,79 per stuk te koop bij de Action.

Ik hoop dat jullie deze snelle tip leuk vinden!

6 opmerkingen:

 1. Ik heb de bruine variant van het armbandje en ik vind hem echt tof! Hij is mooi te combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, deze armbanden zien er mooi uit! Ik had helemaal niet verwacht dat ze van de Action kwamen! :D

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die zien er leuk uit en al helemaal voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen