vrijdag 20 februari 2015

Review: MyColour Liquid Eyeliner - 01 Black


Vandaag ga ik voor het eerst een eyeliner reviewen! Oh wacht, net schiet mij te binnen dat ik al eerder een eyeliner heb gereviewed, maar dat is al weer een hele tijd geleden. Ja, ik gebruik eigenlijk nooit eyeliner en ik ben ook heel slecht met eyeliners. Bij mij gaat het altijd fout: het streepje is veel te dik, de wing is niet gelijk, of het ziet er gewoon niet uit. Met een gel eyeliner gaat het nog wel, maar liquid, no way! Ik hoop dat deze liquid eyeliner van MyColour wel aan mij besteed is. We zullen zien!
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

Zoals je misschien wel merkt, ben ik niet echt een expert op het gebied van eyeliners, maar ik moet zeggen dat dit kwastje (of hoe moet ik het anders zeggen?) er best oké uitziet. De punt is lekker strak. Wat mij ook opviel is dat de punt flexibel is en de rest van het kwastje eigenlijk niet. Op het eerste gezicht ben ik best verrast door de eyeliner! Ik vind hem er ook heel leuk uitzien door de witte kleur en de lange dop.


Hier mijn creaties met de eyeliner. De lijntjes zijn niet helemaal recht, maar zo heb je wel een idee van de pigmentatie. De eyeliner is zelfs bij een dun streepje heel goed gepigmenteerd. Ik weet niet zo goed wat ik van het flexibele, zachte puntje vind, want hierdoor kun je minder strakke lijnen maken. Als de punt ook hard had geweest ging dit wellicht beter, maar dat kan ik niet zo goed zeggen, omdat ik niet veel eyeliners heb.


Laten we hem gaan testen op de ogen! Ik had al mascara aangebracht en daarna heb ik de eyeliner aangebracht. Hierdoor zien mijn wimpers er heel klonterig en lelijk uit. Sorry voor deze spinnenpoten! Eigenlijk vind ik het lijntje nog best goed gelukt, voor mijn doen. Het is niet een heel strak streepje, maar oké. De wing is dan weer wat minder. Deze eyeliner is helemaal zo slecht nog niet!


Met de eyeliner kun je niet hele strakke lijntjes maken (ik in ieder geval niet, haha), maar hij is wel goed gepigmenteerd en je kunt er heel goed mee werken. Ik ga er zeker nog even mee oefenen, want het is zo leuk als je eyeliner goed kunt aanbrengen!
De eyeliner van MyColour kost €2,49. Dit vind ik echt een koopje voor een goede eyeliner. Het enige nadeel is dat MyColour alleen verkocht wordt bij Carrefour in Frankrijk, België en Duitsland.

Wat vinden jullie van de eyeliner? 

4 opmerkingen:

 1. Als ik mooi eyeliner op kon doen bij mezelf, dan zou ik AAALTIJD eyeliner dragen, maar ik kan het echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De laatste tijd draag ik zo weinig make-up dat ik de eye liner bijna helemaal verleerd ben! :D grappig dat je liever een harde punt hebt, want ik ben heel het tegenovergestelde van jou wat dat betreft. Het is wel een hele leuke verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er mooi uitzien, ik draag het alleen te weinig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het product ziet er goed uit! Doet me denken aan de tip van de Rimmel eyeliner, mits wat oefening krijg je wel strakke lijntjes klaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen