vrijdag 13 februari 2015

Nail art: White triangle


Oeps, dit is pas de tweede nail art van 2015! Ik ga proberen om dit jaar weer vaker een nail art te plaatsen :). Een paar dagen geleden konden jullie al een Valentijns nail art zien en vandaag heb ik weer een schattige nail art met lichtroze, want deze nagellak van Sally Hansen is één van mijn favoriete nagellakjes. Deze nail art is erg geschikt voor Valentijnsdag, maar je kunt hem natuurlijk altijd dragen. Op de roze nagellak heb ik een wit driehoekje gemaakt. En als je je afvraagt waarom het er zo strak uit ziet, dan is dit omdat ik plakband heb gebruikt! Je zult vast denken: 'wat heeft ze het nou over plakband?'. Echt, met plakband kun je de meest leuke dingen maken op je nagels.
Benieuwd naar de nail art? Kijk dan snel verder!

Wat heb je nodig? 
* Base coat
* Witte lak
* Roze lak
* Plakband
* Top coat

 
Hoe maak je het? 

1. Breng als eerste een base coat aan. Daarna lak je je nagels met de roze nagellak. Breng als het nodig is twee laagjes aan zodat hij goed dekt.


2. Knip een aantal plakbandjes af (je hebt twee plakbandjes nodig per nagel). Leg een plakbandje schuin neer op je nagels en daarna leg je een ander plakbandje ook weer schuin neer. Als het goed is ontstaat er nu een driehoekje aan de bovenkant van je nagels (je kunt ook een driehoekje maken aan de onderkant).


3. Plak op elke nagels plakbandjes zodat er driehoekjes ontstaan. Lak de driehoekjes nu met een witte lak en zodra je de witte lak hebt aangebracht haal je het plakband er voorzichtig af. Let wel op dat de roze nagellak heel goed droog is voordat je er plakband op plakt. Als dit niet het geval is zal de plakband de nagellak eraf halen en dan is alles verpest.


4. Breng als laatste een glanzende top coat aan. Nu heb je mooie, glanzende en strakke nagels!


Je kunt natuurlijk eindeloos experimenten met plakband, maar zorg er wel altijd voor dat je nagellak goed droog is en je de plakband eraf haalt als de nagellak nog nat is. Anders kun je de nagellak er helemaal aftrekken en dat is niet de bedoeling!

Wat vinden jullie van de nail art? 

10 opmerkingen: