dinsdag 17 februari 2015

GRATIS Roberto Cavalli Paradiso sample


Ik heb al een hele tijd geen artikel meer geschreven over een sample die je kunt ophalen bij Douglas, tot nu! Bij de Douglas kun je nu een sample ophalen van een parfum van Roberto Cavalli: Paradiso. De naam klinkt al heel leuk, want het doet mij echt denken aan een tropisch eiland. Het flesje ziet er ook prachtig uit! Heel chique met de grote diamant en de gouden details. Ook de poster met de vrouw ziet er heel gaaf uit. Ik wil ook zo een mooie, gebruinde huid! Als dit je niet aanspreekt, weet ik het ook niet meer.
Benieuwd naar de parfum? Kijk dan snel verder!

In dit filmpje wordt Roberto Cavalli Paradiso geïntroduceerd. Door dit filmpje wil ik echt naar een tropisch eiland...Wat zegt Roberto Cavalli zelf over de parfum?
''Roberto Cavalli Paradiso is gecreëerd om extra te genieten van het joie-de-vivre. Het is een opwekkende en stimulerende geur die vreugde en geluk uitstraalt. Als duidelijke ode aan sensualiteit en verleiding, stimuleert het om het moment te pakken en ten volle te genieten van het plezier op dit aardse paradijs. 
Roberto Cavalli Paradiso is ontworpen door meesterparfumeur Louise Turner (Givaudan). De verfijnde, houtachtige, bloemige geur is als een symfonie van zonovergoten noten geïnspireerd door het Italiaanse landschap.'' 

Topnoten: Citrus, bergamot, mandarijn
Hartnoten: Wilde jasmijn
Basisnoten: Cipres, roze laurier, pijnboom

Via deze link kun je een waardebon uitprinten:
https://data.douglas.nl/hybr/newsletter/waardebon_cavalli_12022015.html?eCircle_cc=&eCircle_mid=700412230&eCircle_rid=7162102827&trac=nl.03x.nwl

Wat denken jullie van deze parfum? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten