vrijdag 14 november 2014

Trend: Tartan Sjaals


Deze trend is jullie vast niet ontgaan: tartan! Je ziet dit patroon echt overal terugkomen: jurkjes, blousejes, shirts, rokjes, broeken en sjaals. Ik heb nooit echt stil gestaan bij de tartan print, want het is een vrij 'oude' print. Ja, ik weet niet hoe ik dit moet uitleggen, maar jullie begrijpen vast wat ik bedoel! Toen ik de print steeds zag op andere blogs en in winkels begon ik tartan steeds leuker te vinden! De print ziet er gezellig en warm uit, ideaal voor de herfst en winter. Vandaag laat ik een paar mooie tartan sjaal zien en ik vertel ook waar je ze allemaal kunt kopen. Ik kon niet veel winkels vinden die de sjaals verkopen, maar ik het toch wat leuke kunnen vinden voor fijne prijsjes.
Benieuwd naar de sjaals? Kijk dan snel verder! 


Deze sjaal is een imitatie van een sjaal van de Zara. Volgens mij is hij bij de Zara ook niet meer te koop. Ik vind hem wel heel erg tof! Het is een beetje een bruine kleur met een groene, rode en blauwe tartan print. Hij ziet er ook zo lekker warm uit! Hij komt van eBay. De tweede sjaal is wat meer donkergroen. Er zitten ook dikke rode strepen op en nog wat dunne zwarte strepen. Erg leuk! Er hangen ook een soort sliertjes aan. Dit is de link naar de sjaal. De derde sjaal is wat minder 'tartan', maar het lijkt er wel op. Hij is lekker groot en je zou hem ook als poncho kunnen dragen. Heerlijk voor in de koude dagen!


Ik vond deze bruine sjaal eerst een beetje saai, maar eigenlijk is hij juist heel sfeervol door de warme kleuren. Hij lijkt ook een beetje 'ouderwets', maar met een leuke jas en jeans kan hij heel gaaf staan! Deze komt ook van eBay. Mijn favoriete sjaal is die met twee printjes. De ene kant van de sjaal heeft een tartan print in het rood en blauw/zwart en de andere kant is ook tartan, maar dan in het grijs, wit en zwart. Zo gaaf! Zo heb je eigenlijk twee sjaals in één en kun je afwisselen. Deze kun je volgens mij ook bij de Primark kopen voor iets van €8 en dan heb je hem ook nog in het blauw! Hier is de link. De laatste twee sjaals komen allebei van de New Look. Deze zijn wel iets duurder dan die van eBay, maar je hebt ze wel sneller binnen :). Deze sjaals kun je ook twee verschillende kanten en kun je op verschillende manieren dragen. Ik vind ze in ieder geval super gaaf!


Veel sjaals die ik heb gevonden komen van eBay, maar je kunt deze sjaals vast ook wel bij andere winkels vinden. Ik kon jammer genoeg niet veel tartan sjaals op internet vinden, maar ik weet dat ze ze ook bij de Primark voor een fijne prijs verkopen. Anders moet je ze echt op internet bestellen! Ik ga er ook eentje kopen :). Ze zijn gewoon zo leuk! Ik denk dat ze heel erg leuk kunnen staan bij een zwart leren jasje.

Wat vinden jullie van de tartan sjaals?

4 opmerkingen: