donderdag 13 november 2014

Persbericht: Essence trend edition “come to town”


Doe een wens! In november 2014, voert essence je mee naar New York in kerstsfeer voor een schitterend shoppingavontuur met de nieuwe trend edition “come to town”! Wie raakt er niet in de ultieme shoppingmood bij het zien van de prachtige kerstetalages, de XXL kerstboom bij het Rockefeller Center en een zee van kerstlichtjes? De trend edition zelf is al het perfecte cadeau: het kleurschema bestaat uit klassieke kersttinten als rood en groen met zilveren, gouden, beige en roze accenten. Paradepaardjes zijn de glinsterende body powder met een subtiele vanillegeur en twee schattige nagellaksetjes met drie lakjes - allemaal in een feestelijk jasje! Natuurlijk zijn er ook weer geweldige producten voor ogen, lippen en het gezicht. Tenslotte is er een setje met vijf supergave kerstkaarten, speciaal voor je BFF's.  Gelukkig kerstfeest... met essence!


essence come to town – quattro eyeshadow
Schitterende ster! Met de quattro eyeshadows met metallic effecten creëer je de meest feestelijke oogmake-uplooks. Beide versies bevatten zilver en goud in combinatie met groen en mint of met bordeaux en roze. De langhoudende textuur is superzacht en gemakkelijk te mengen. Verkrijgbaar in 01 make a wish en 02 naughty or nice?.

Consumentenadviesprijs € 2,89



essence come to town – eye pencil
Happy metallic! Met deze coole eye pencils in de kleuren goud, donkergroen en groen geef je ogen een langhoudend metallic glanzend accent in stijl! Te gebruiken als eyeliner, langs de waterlijn of in de binnenhoek van het oog. Verkrijgbaar in 01 make a wish, 02 naughty or nice? en 03 the most wonderful tree.

Consumentenadviesprijs € 1,99


essence come to town – lipstick
Onder de mistletoe… De seizoenskleuren klassiek rood en donkerroze zorgen voor kusbare lippen met een wow-factor! De crèmige textuur houdt urenlang en droogt de lippen niet uit. Verkrijgbaar in 01 is that you, santa? en 02 wrapped in pink.

Consumentenadviesprijs € 2,39


essence come to town – cream blush
Kerstblos. Dieprood en intens roze geven je winterse teint een fris kleuraccent. De zachte en crèmige textuur versmelt prachtig met de huid en is gemakkelijk uit te werken. Verkrijgbaar in 01 is that you, santa? en 02 wrapped in pink.

Consumentenadviesprijs € 2,39


essence come to town – shimmering body powder
Mooi cadeau! Deze glinsterende body powder met donsapplicator is gehuld in een superleuke cadeauverpakking en geeft je huid een subtiele glans. De lichte vanillegeur is gewoonweg onweerstaanbaar! Verkrijgbaar in 01 make a wish.

Consumentenadviesprijs € 3,39


essence come to town – nail polish set
Kerstsetje… de twee nagellaksetjes in een schattige giftbox zijn het perfecte cadeautje voor je beste vriendin - of jezelf! Elk setje bevat twee nagellakkleurtjes en een glittertopper voor een extra feestelijke finish. Om de hele feestmaand te genieten van de meest trendy nagelstijlen Verkrijgbaar in 01 naughty or nice? and 02 got my list?.

Consumentenadviesprijs € 3,59


essence come to town – lametta topper
Groene glamour… deze topper boordevol coole effecten is ideaal om elke nagelstijl te versieren met opvallende glittertjes. De ultieme kerstlook voor je nagels! Verkrijgbaar in 01 the most wonderful tree.

Consumentenadviesprijs € 1,99


essence come to town – greeting cards
Warme kerstgroet! Deze kerstkaarten zijn perfect voor alle beauties die het leuk vinden om een kaartje te sturen dat een glimlach op het gezicht van de ontvangers tovert! Het setje bevat vijf grappige kerskaarten. Verkrijgbaar in 01 season greetings.

Consumentenadviesprijs € 1,99


essence “come to town” is verkrijgbaar vanaf eind november 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België (zolang de voorraad strekt).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten