zaterdag 22 november 2014

Review: 2B Nail polish - Jeans Look, Holographic, Feathers


Ik ben een sucker voor nagellak en zeker als het een glitternagellak of een nagellak is met een speciaal effect. Wie houd er nou niet van glitters!? Vandaag ga ik niet één maar drie nagellakjes reviewen. Een extra grote review dus. Het zijn drie nagellakjes van 2B Cosmetics van verschillende collecties. Een nagellakje heeft een jeans look, de andere een holographic effect en de andere een feathers effect. Voor mij drie onbekende lakjes! 2B heeft mij al vaker verrast met haar nagellakjes. Hopelijk gaan deze nagellakken  mij ook verrassen! Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd.
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

De verpakking vind ik verrassend mooi. De flesjes zijn vierkant en dit vind ik er heel professioneel en chique uitzien. Ook aan de dop is aandacht besteed, want de witte dop is mat. Meestal zijn de doppen glanzend, maar deze zijn mat. Heel leuk gedaan! De roze/rode letters vind ik dan weer wat minder.


Kijk hoe mooi de glitters schitteren in het licht! Love it. Het zijn zeker leuke glitters voor deze tijd van het jaar, want kerst komt eraan!Jeans look 
Hier heb ik een laagje van het lakje met het jeans look effect aangebracht. Hij dekt echt onwijs goed! Hij droogt mat op en hierdoor krijg je een 'jeans look' met een structuur erin. Het is niet een heel bijzonder effect, want de structuur nagellakjes kennen we al. Ik vind het wel een erg mooi lakje als vervanging van een zwarte nagellak. Zwart is zo zwart en dit is dan wel weer leuk om te dragen! Het enige jammere aan deze lak is dat je de glitters niet meer ziet. De lak heeft namelijk zilveren en gouden shimmer.


Feathers 
Hier heb ik een laagje op van de nagellak met het feathers effect en hier heb ik ook geen basislak op. Ik vond het wel moeilijk om de sliertjes te verdelen over mijn nagels, daarom ziet het er misschien een beetje raar uit. Het geeft wel een heel vrolijk effect. De sliertjes hebben allemaal verschillende kleuren: pastel maar ook echt glitters.


Holographic 
Omg, wat ben ik blij met dit lakje! De glitters zijn zo mooi. De feathers kon ik heel moeilijk over mijn nagels verdelen, maar daar had ik bij dit lakje helemaal geen last van. Top! Dit is nog eens een leuke top coat voor een feestje of kerst. Ik wilde ook nog even aan jullie laten zien hoe de top coats eruitzien op een basislak. Ik heb ervoor gekozen om ze wit te lakken en op mijn wijs- en middelvinger heb ik het feathers lakje aangebracht en op de twee andere nagels het holographic lakje. Het feathers lakje komt het mooiste uit op een zwarte lak, maar op een witte lak vind ik het wel mooier. De holographic lak zie je op de zwarte lak het best. Het is echt een bom van glitters! Ik denk dat hij op een donkerrode lak ook heel mooi kan staan.


Ik vind de lakjes stuk voor stuk heel erg mooi. Mijn favoriet is toch wel het holographic lakje, maar de andere twee vind ik ook erg leuk. 'jeans look' droogt heel snel, maar 'holographic' en 'feathers drogen wat minder snel. Dat is wel jammer, zeker voor een top coat. Ze blijven wel lang zitten!
Ze zijn te koop bij Kruidvat voor €3,95 per stuk.

Wat vinden jullie van deze lakjes? 

3 opmerkingen: