vrijdag 28 november 2014

Nail art: It's almost Christmas!Na een best lange tijd heb ik weer een nail art voor jullie gemaakt. Ik weet dat het pas over een maand kerst is, maar ik wilde toch een kerst nail art maken. Beter te vroeg dan te laat! Het is ook helemaal niet zo erg om nu al in de kerstsfeer te komen, want kerst is toch gewoon super gezellig?! Het is niet echt een nail art die je zou verwachten met kerst, maar ik wilde juist een draagbare nail art maken die toch een beetje kerstachtig is. De nail art is helemaal niet moeilijk om te maken en je hebt er ook geen lange nagels voor nodig. Wat wil je nodig meer?!
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?
* base coat
* Huidskleurige lak
* Groene lak
* Rode lak
* Zilveren lak
* Glitter lak
* Top coat
* Dottingtool 


Hoe maak je het?

1. Breng als eerst een base coat aan. Als de base coat droog is lak je je nagels met een huidskleurige lak. Ik heb twee laagjes gedaan zodat hij goed dekt.2. Doe een beetje van de groene nagellak op een stukje aluminiumfolie. Met de dottingtool ga je nu kleine, groene stipjes maken op je nagels. Doe dit op ongeveer de helft van je nagels.
3. Met de rode nagellak ga je eigenlijk hetzelfde doen. Zet een aantal rode stipjes rond de groene stipjes en op plekken waar nog geen stippen zitten. Het is ook leuk om stipjes te maken in verschillende groottes.


4. Het stipjes maken is nog niet klaar! Nu gaan we zilveren stipjes zetten met de dottingtool. Zet de zilveren stipjes op plekken waar nog geen stipjes zetten, mar je mag ook een beetje over de rode en groene stippen gaan.


5. De glitterlak gebruik ik alleen op het gedeelte van de nagels waar stippen op zitten. Je kunt hem ook over de hele nagel aanbrengen, maar ik vond dit wel erg leuk. Op het gedeelte waar geen stippen zitten (en dus ook geen glitterlak) heb ik een gewone top coat aangebracht.


Ik vind de nail art eigenlijk best goed gelukt! Het is wel een kerst nail art, maar niet te 'kerstachtig'. Het is net wat subtieler dan bijvoorbeeld een kerstman op je nagels.

Wat vinden jullie van de nail art?6 opmerkingen: