dinsdag 18 november 2014

Leuke Sinterklaas- en Kerstcadeautjes voor mannen


We weten allemaal wel hoe moeilijk het is om voor mannen cadeautjes te kopen. Ik weet zelf ook nooit wat ik aan mijn broertjes of aan mijn vader moet geven. Voor een vrouw is het makkelijk: iets van make-up, een sieraad of een leuk telefoonhoesje is meestal wel goed. Voor mannen is het wat minder makkelijk, want vaak heb je geen leuke kleine cadeautjes en alleen dure, grote cadeaus. Vaak hebben ze ook niet echt iets wat ze willen hebben. Nu het bijna pakjesavond en Kerst is, is het misschien wel handig om wat inspiratie op te doen voor cadeautjes. Vandaag ga ik jullie een paar ideeën geven voor cadeautjes voor mannen.
Benieuwd naar meer? Kijk dan snel verder!

Je hoeft natuurlijk niet allemaal kleine cadeautjes te kopen. Je kunt ook één groot cadeau geven die dan iets duurder is. Meestal heb je aan een wat groter cadeau ook meer, maar dat hoeft niet perse zo te zijn. De gopro's zie je op dit moment overal en is dus een perfect cadeau voor iemand die van sporten en reizen houdt. Je kunt zo'n GoPro overal voor gebruiken en het is gewoon zo ontzettend gaaf! Ik wil er eigenlijk ook een, haha :). Ze zijn wel vrij prijzig, maar dan heb je ook wel echt iets leuks waar je veel plezier van hebt. Daarnaast is een zonnebril ook meestal wel goed. Je hebt de goedkope zonnebrillen, maar deze gaan altijd heel snel kapot en de kwaliteit is om weg te gooien. Deze van Rayban is voor mannen, maar hij is ook voor vrouwen. Een zonnebril is misschien iets meer voor de zomer, maar voor de winter kan hij ook heel handig zijn als de zon heel fel is.


Parfums en lekkere geurtjes doen het ook altijd goed. Ik heb laatst deze van Mexx Pure voor mijn vader gekocht en hij vindt hem erg lekker ruiken. Echt een heerlijk geurtje voor overdag die niet te sterk is, want dat heb je nog wel eens met mannengeuren. Hij is voor €7,95 te koop bij de Action. De Action verkoopt ook een parfum van David Beckham: intense instinct. Voor de voetballiefhebber! Ik heb hem nog niet gezien bij mijn Action, maar misschien hebben andere filialen hem wel. Een douchegel is ook leuk om te geven. Deze van Axe is te koop bij de Action voor €2,49. De Action heeft nog veel meer douchegels en shampoos voor mannen voor een fijn prijsje.


Een horloge vinden mannen meestal ook wel leuk. Je kunt een goed horloge kopen bij de juwelier, maar op ebay hebben ze ook een aantal mooie horloges voor mannen. Ik vond dit horloge heel erg leuk. Je hebt hem in verschillende kleuren en hij ziet er best stoer uit. Deze is ook helemaal niet duur! Deze beker in de vorm van een lens vond ik ook op ebay. Hoe leuk is dit! Voor iemand die heel erg fotograferen houdt is dit wel een heel leuk en origineel cadeau. Misschien ga ik hem ook wel bestellen. Het laatste cadeau is een beetje als grapje bedoeld. Dit is een soort mat die je in de wc neer kunt leggen zodat degene die op de wc zit een spelletje kan spelen. In dit geval is het golf. Super grappig toch! Je hebt ook verschillende versies, maar ik vond deze het leukst. Het is weer eens wat anders, haha.


Zoals je ziet zijn er nog best leuke cadeautjes te vinden voor mannen. Bij de Action hebben ze altijd wel lekkere douchegels en andere gadgets. Op ebay vind je ook allemaal grappige cadeautjes :).

Wat vinden jullie van deze cadeaus? 

4 opmerkingen:

  1. Hahahaha, dat golf-setje, echt te grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig artikel, ik moet in de maand december 3 x een cadeau voor mijn vader vinden en dat is niet altijd zo makkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke ideeën. Ik moet nog een cadeau verzinnen die mijn zusje aan mijn vriend kan geven, echt moeilijk!

    BeantwoordenVerwijderen