vrijdag 26 september 2014

Shoplog: 3 Dr. Denim Jeans!



Oké, ik ben blij! Ik had weer nieuwe broeken nodig, want mijn andere broeken vond ik niet meer zo leuk en ik was weer toe aan een paar goede jeans! Van een vriendin had ik gehoord dat de broeken van Dr. Denim heel mooi vallen en ook nog eens lekker zitten. Nou, wat wil je nog meer?! Niks dus. Toen ik terugkwam van vakantie heb ik even gekeken naar dr. denim broeken en toen heb ik er 3 gekocht bij Kolibrishop. Ik was nog blijer dan toen ik eerst was, want voor veel broeken betaalde je nu maar de helft. De broeken kosten altijd rond de 50 euro, maar ik betaalde nu maar 25 euro per broek. Koopje!
Benieuwd naar de broeken? Kijk dan snel verder!

Kissy Jeans light grey
Als eerste deze grijze broek. Ik wilde al wat langer een grijze broek, maar geen broek die helemaal grijs was. Toen ik deze zag was ik gelijk verkocht, want het is echt precies de broek die ik zocht. Grijs, maar niet helemaal grijs. Er zitten een soort, ja hoe zeg je dit, zwarte vlekken op?! Hij heeft een soort washed effect. Hij past ook echt heel goed en is precies strak genoeg.



Kissy Dye Print olive
Ik twijfelde heel erg om deze te bestellen, want het is een gele broek. Geel is niet helemaal mijn kleur, maar de broek zag er super stoer uit op de site, dus waarom ook niet. Retourneren is toch gratis, haha. Ik was dan ook het meest benieuwd naar deze broek. Ik vind hem eigenlijk heel erg leuk en vooral omdat hij niet zo 'standaard' is. Hij is trouwens niet helemaal geel hoor. Het is wit met een gele dip dye.



Kissy marble
Ik zocht ook nog een broek die wat donkerder was, want ik heb niet zoveel donkere broeken. Ik heb wel een donkerblauwe van de bershka, maar die sluit niet mooi aan en daar kan ik niet tegen. Deze broek sluit wel heel erg mooi aan en hij is super strechy. Op de foto ziet de broek er niet zo mooi uit, maar in het echt is hij echt heel erg mooi! Hij heeft ook een soort washed effect met verschillende kleuren blauw. Daarom heet hij ook 'kissy marble' denk ik!



Ik ben blij verrast door de broeken van dr. denim. Ik heb altijd moeite met broeken zoeken die een mooie pasvorm hebben en mooi strak zijn. Losse broeken zijn niet aan mij besteed :). De jeans van dr. denim zijn erg klein als je ze ziet, maar als je ze aantrekt zijn ze helemaal niet klein, want ze rekken uit en vormen zich naar jouw figuur. Hoe geniaal.

Wat vinden jullie van de broeken en welke is het leukst?

5 opmerkingen:

  1. Mooie broeken! Ik had nog nooit van Dr. Denim gehoord ^^ Misschien moet ik daar ook eens gaan kijken :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kende het merk nog niet, maar de eerste ziet er goed uit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk! Heel anders dan de normale, like it! Liefs Evelijn
    Liveandlovepeople.weebly.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Erg mooie broeken, zien er goed uit! ik vind de grijze het mooiste van allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen