woensdag 24 september 2014

Review: Lush Tea Tree water toner


In mijn shoplog van Den Haag konden jullie zien dat ik een tea tree toner water had gekocht bij de Lush. Ik vind het belangrijk om je gezicht goed te reinigen, maar dit doe ik liever niet met al die chemische troep. Mijn moeder zag deze toner staan in de Lush en we waren allebei heel erg benieuwd naar de werking ervan. Tea tree is namelijk perfect voor puistjes, bacteriën en mee-eters. Nou heb ik niet onwijs veel last van puistjes, maar ik heb er toch wel een aantal. Vooral op mijn wangen en in groepjes (dit klinkt goor). Dit is ook een natuurlijke toner, dus ik ben blij!
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

De verpakking is niet heel fancy, maar zeker niet verkeerd. Gewoon simpel zwart zonder al te veel poespas. Ik houd er wel van. Het is handig dat er ook op staat wat het doet en waar het voor is. Het is ook een vrij grote fles van 250 gram. Je hebt ook een flesje van 100 gram. Dus om te proberen kun je ook gewoon de kleinere versie nemen.


Wat betreft hygiëne is hij super! Het is een spray flacon met een plastic dop. Spray flacons zijn denk ik wel de meest hygiënische verpakkingen. Je sprayt alleen maar en zo kunnen er ook geen bacteriën in de fles komen. Perfect! Het enige nadeel is dat je niet zelf kunt kiezen hoeveel product je gebruikt, maar twee of drie spuitjes is meestal wel genoeg voor je hele gezicht


De toner ruikt ook erg lekker fris. Je ruikt de tea tree zeker wel. Het ruikt een beetje mint achtig. Je kunt hem ook gebruiken om je gezicht door de dag op te frissen, maar dat zou ik alleen doen als je helemaal geen foundation op hebt, want de toner haalt het eraf. Het werkt wel heel verfrissend. Ik gebruik hem eigenlijk niet om alle makeup van m'n gezicht af te halen, want dan haalt hij niet alles weg. Hij haalt zegmaar de laatste restjes weg en doet hij ook zeker. Mijn gezicht voelt lekker zacht aan als ik hem heb gebruikt en helemaal niet droog.


Helaas heb ik geen voor en na foto's, maar ik merk zeker verschil met puistjes en andere onzuiverheden. Niet meteen na een keer, maar na ongeveer een week gebruiken zie je echt verschil! Ik had eerst veel meer puistjes en roodheden dan nu. Op mijn wang zat ook een soort groepje, maar dat is nu ook veel minder. Naast dat de toner goed de laatste restjes make-up weghaalt, verfrist en handig in gebruik is, is doet hij ook nog eens goed voor je puistjes en onzuiverheden. Daarnaast ruikt hij ook onwijs lekker naar mint!
De Lush tea tree water toner is voor €5,55 voor 100 gram en €11,65 voor 250 gram. 

Wat vinden jullie van de tea tree toner?
 

2 opmerkingen:

  1. Veel meiden zweren erbij maar tea tree is an sich niet heel erg goed voor je huid. Het kan je huid uitdrogen en allergische reacties geven, zoals bij mij het geval was. Gewoon goede en passende verzorgingsproducten is dan veel beter voor je routine en kan je ook van je acne afhelpen. Maar ik ben blij dat hij voor jou wel werkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil dit nog steeds een keer proberen, hoor er zoveel meiden over en ook nu klinkt het weer erg goed, mooie foto's ook! :)

    BeantwoordenVerwijderen