vrijdag 5 september 2014

Review: Physicians Formula Kiss Proof Glossy Lip Stain - Red


Het merk Physicians Formula kende ik helemaal nog niet totdat ik deze lip stain opgestuurd kreeg. Altijd leuk om nieuwe merken te proberen! Ik was ook helemaal blij toen ik zag dat het een lip stain was, want ik had nog geen lip stain in mijn stash en ik heb er zelfs nog nooit een geprobeerd. Een heel nieuw product dus voor mij. Het is een knalrode kleur die je wel moet staan. Zelf houd ik helemaal niet zo van rood, maar op mijn lippen staat het meestal wel leuk! Ik draag rode lippenstift ook eigenlijk nooit, want je moet het durven dragen en ik durf het niet. Voor mij is het iets te fel voor overdag, maar op een speciale gelegenheid is het wel leuk om te proberen.
Benieuwd naar de review? Kijk dan snel verder!

Op de verpakking ben ik sowieso verliefd! Hoe leuk is deze verpakking... De flacon is rood en er staat een leuk lipje op. Aan de bovenkant zit een kanten randje met een strikje en aan het strikje hangt een bedeltje in de vorm van een hak. Cute! De verpakking voelt ook erg stevig aan.


Met een klein puntje kun je ook heel goed bij de mondhoeken komen. Het is niet zomaar een simpele applicator zoals je die gewend bent bij een lipgloss, maar een applicator met een puntje. Dit is vooral heel handig om heel netjes te werken. Met een lipstain is uitschieten echt een


Hier heb ik hem geswatcht op mijn arm. Dit is een veeg en zoals je ziet is hij erg goed gepigmenteerd. Ook smeert hij erg fijn. Op deze foto ziet hij er iets lichter uit dan hij is. Hij is iets donkerder van kleur, wat ik persoonlijk mooier vind! Het is echt de klassieke, knalrode kleur.


Hier heb ik een laagje van de lip stain aangebracht. Sorry dat het zo lelijk is gedaan, maar ik ben gewoon niet goed met rode lipstick of lip stain. Een laagje vind ik echt al genoeg voor een mooi resultaat! Het is een heel intens rode kleur die super goed gepigmenteerd is. Je kunt bijna zeggen dat het gewoon net zo goed gepigmenteerd is als een lipstick. De substantie is ook erg fijn. Niet zo dun als dat van een lipgloss, maar wel dunner dan een lipstick. Het brengt heel fijn aan met de applicator en de lip stain smeert goed uit. De geur vind ik wel een beetje apart. Het ruikt een beetje chemisch, maar niet extreem vies ofzo.


Ik was erg verbaast over de goede dekking, want ik hoefde maar één laagje aan te brengen om een mooie egale kleur te krijgen. Zo doe je dus ook extra zuinig met de lip stain! Voor zover ik weet blijven lip stains altijd heel lang zitten, maar voelen ze vaak droog aan op de lippen. Goed nieuws, want deze lip stain voelt helemaal niet droog aan. Je lippen voelen niet net zo zacht aan als wanneer je een lip balm gebruikt, maar ze voelen zeker niet droog aan. Hij bleef ook erg lang zitten. Niet de hele dag, maar zeker wel 3 uur. Toen ging hij een beetje vervagen (na het eten). Ohja, of hij kiss proof is kan ik niet helemaal zeggen. Ik heb mijn hand gekust (dit klinkt heel raar) en toen kwam er wel een beetje een roze gloed op, maar niet zo erg als wanneer je een rode lipstick op hebt bijvoorbeeld.
De glossy lip stain is te koop bij Di. Ik weet niet hoe duur hij is, maar op de officiële site staat dat hij 9,95 dollar kost.

Wat vinden jullie van dit product? 

4 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een kleur, heel erg goed gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleur. Ook enorm fijn dat deze je lippen niet uitdroogt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's! De kleur van de lip stain vind ik ook heel mooi :)

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen