zaterdag 6 september 2014

Persbericht: Limited Edition “Check & Tweed” by CATRICE


Britse chic. Een perfecte mix van ingetogenheid, vrouwelijke charme en een vleugje rebelsheid. Highlights zijn onder meer de geruite trenchcoat, klassieke kokerrok en tunieken met krachtige silhouetten van de beste materialen. Tal van internationale ontwerpers hebben deze modeklassiekers in een volledig nieuw jasje gestoken. Limited Edition "Check & Tweed" by CATRICE biedt beauty producten die passen bij de Britse stijl vanaf half september t/m eind oktober 2014. De highlights van de make-up collectie zijn de Quattro Baked Eyeshadows in twee kleuren, de Velvet Lip Colours met een semimatte finish, een Highlighting Powder met een tweed dessin en vijf trendy nagellakken in de Check & Tweed kleuren grijsblauw, jachtgroen, camel, zachtroze en roestrood. London is calling – by CATRICE.

Check & Tweed by CATRICE – Quattro Baked Eyeshadow
Destination Hyde Park. Quattro Baked Eyeshadow met een licht parelmoereffect is er in twee kleurvarianten. Jachtgroen, zachtroze, gebroken wit en goud-camel of vanille, abrikoos, blauw en bruin zorgen voor een Britse look. Nu in een trendy matzwarte verpakking met glanzend ruitpatroon. Kan zowel vochtig als droog worden aangebracht. Verkrijgbaar in C01 London’s Eye en C02 Town of Crown.

Consumentenadviesprijs:  € 4,59


Check & Tweed by CATRICE – Eye Brow Fixing Gel
Elegantie in een oogwenk. Goed verzorgde, mooi gevormde wenkbrauwen zijn het perfecte kader voor de mooiste looks voor ogen. De natuurlijk getinte gel met een lichte, bijna doorzichtige kleur modelleert en definieert de wenkbrauwen. Het geïntegreerde vezelkwastje zorgt voor een eenvoudige applicatie. Verkrijgbaar C01 Neutrally Brown.

Consumentenadviesprijs: € 3,39


Check & Tweed by CATRICE – Velvet Lip Colour 
Velvet Lip Colours zijn er in roodbruin, oranjerood en bordeaux en hebben een aangename textuur en elegante semimatte finish. Een compliment aan vrouwelijkheid! Verkrijgbaar in C01 Queen’s BEAUTea time, C02 Mind The Red! en C03 Brit Chick.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


Check & Tweed by CATRICE – Highlighting Powder 
London highlights. De zijdezachte poeder met lichtreflecterende pigmenten creëert prachtige highlights op het gezicht en de hals. Het tweekleurige tweed dessin met een lichte poeder en donkerdere glanspigmenten is een ware eyecatcher. Verkrijgbaar in C01 Flagg The Union Jack.

Consumentenadviesprijs: € 4,49


Check & Tweed by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer 
Style check. Deze kleuren zijn de ideale metgezellen voor het herfstseizoen en een absolute must voor stijlvolle nagels. Modern jachtgroen en grijsblauw ontmoeten  klassieke roestrood, camel en zachtroze - allemaal met een parelmoer finish. Het extra brede reservoirkwastje absorbeert precies de juiste hoeveelheid nagellak die nodig is voor een nagel en biedt een perfect resultaat zonder strepen. Verkrijgbaar in C01 London Calling, C02 England’s Rose, C03 Mind The Red!, C04 Brit Chick en C05 Hyde In The Park.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


“Check & Tweed” by CATRICE is vanaf half september t/m eind oktober 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

1 opmerking: