maandag 1 september 2014

Inspiratie: Trouwjurken met kant


 Nee, wees maar niet bang! Ik ga niet trouwen hoor.. Dat zou wel een beetje raar zijn als je 15 bent, haha. Ik vind trouwjurken echt ontzettend mooi en ik kan er uren naar kijken. Je hebt ze altijd in allemaal verschillende soorten, maten en vormen. Lang of kort, er is genoeg keus! Misschien een beetje te veel, want als ik zou gaan trouwen zou ik écht niet kunnen kiezen! Ik ben de laatste tijd een beetje aan het kijken naar verschillende trouwjurken en ik denk dat ik kanten jurken het allermooist vind. Vandaar een inspiratie artikeltje over trouwjurken met kant.
Benieuwd naar de mooiste trouwjurken? Kijk dan snel verder!


Als eerste deze crèmekleurige trouwjurk. De meeste vrouwen kiezen voor een witte trouwjurk, maar crème kan ook heel erg mooi zijn! Vooral als je een bruin kleurtje hebt. Deze jurk is bijna helemaal van kant en de vorm is echt super mooi!


Deze jurk is een beetje heel erg 'kant', maar het staat deze vrouw wel prachtig! Ik zou zelf niet in een jurk trouwen die helemaal van kant is, maar het ziet er wel heel gaaf uit.


Deze jurk heeft hele bijzondere kanten details. Zoals bij de taille, de onderarmen en de borst. Deze foto geeft mij een beetje een koninklijke uitstraling. Vinden jullie ook niet? Volgens mij komt dat gewoon door de achtergrond! Ik zou zo'n jurk wel dragen, want zeg nou zelf, het is echt een plaatje...


Weer een jurk die ik erg mooi vind! Deze is anders dan de jurken die we al hebben gehad. Hij is wel bijna helemaal van kant, maar bij deze jurk vind ik dat wel mooi. Wat mij het meeste aantrok was de 'waterval' achterkant. Dit heb je meestal bij topjes aan de voorkant, maar het ziet er ook heel leuk uit aan de achterkant. Het haar en de bloemen maken het plaatje helemaal perfect!


Wauw, wauw, wauw! Deze jurk is ook al zo mooi (eigenlijk zijn ze allemaal gewoon mooi). Hier is de jurk gewoon helemaal, simpel wit en de bovenkant is van kant. Super gaaf! Ook de blote rug ziet er heel chique uit.


Deze trouwjurk heeft niet heel veel kant, maar een klein kanten detail kan een jurk wel gelijk wat extra's geven. Deze trouwjurk heeft een soort vlinder mouwen en dat vind ik wel heel origineel! Meestal zie je strapless trouwjurken of korte mouwen.


Looove this dress! Hij is misschien wel een beetje aan de blote kant door de lage decolleté, maar dat maakt hem wel heel sexy en vrouwelijk. Dat is hij zeker! Zulk soort mouwen vind ik ook erg mooi. Het zit een beetje tussen korte mouwen en geen mouwen in. Erg gaaf.


Dit is een van mijn favoriete jurken. Deze is echt prachtig, omg. De lange sluier en de kanten rug: perfectie! Zo'n vorm is ook echt onwijs mooi. Aan de bovenkant is alles lekker strak en vanaf iets boven de knieën loopt de jurk subtiel wijder uit.


Als ik ooit ga trouwen wordt het nog moeilijk om een jurk uit te kiezen! Alles is zo mooi en elke jurk heeft wel weer wat anders dat ook heel mooi is. Het enige nadeel: de kosten. Trouwjurken zijn echt onwijs duur.

Wat vind jij de mooiste trouwjurk? 

3 opmerkingen:

  1. ooooh echt prachtig!
    Zo"n trouwjurk zou ik ook wel willen hebben
    gewoon zoooo mooi

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige jurken elke jurk is op zijn eigen manier heel mooi x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt prachtig! Kant op een jurk staat zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen