zaterdag 30 augustus 2014

Nail art: Blue Explosion


Vandaag weer na heeel lang weer een nail art! Meestal komt er elke week wel een nail art artikel online, maar er is nu al een paar weken geen nail art online gekomen... Ik ben een paar weken op vakantie geweest en toen heb ik sowieso geen nail art gemaakt, dus vandaar. Maar vandaag heb ik wel weer een leuke en makkelijke nail art gemaakt. Ik vind mintgroen een prachtige kleur en die heb ik dus gebruikt voor de nail art. Met andere kleuren blauw en wit heb ik een soort blauwe 'explosie' gemaakt. Ik wist niet hoe ik de nail art moest noemen en toen heb ik hem maar blue explosion genoemd.
Benieuwd naar de nail art? Lees dan snel verder!

 Wat heb je nodig? 
* Mintgroene lak
* Witte lak
* Blauwe lak
* Babyblauwe lak
* Glitter top coat
* Dun kwastje


 Hoe maak je het?

1. Breng eerst een base coat aan en lak je nagels daarna met een mintgroene nagellak. Doe eventueel twee laagjes voor een goede dekking. Deze van Essence heeft maar één laagje nodig voor een goede dekking.


2. Doe een beetje van de witte nagellak op een stukje aluminiumfolie. Doe je dunne kwastje hierin en maak streepjes vanuit één hoek op de nagels. Ik maak deze streepjes door een snelle beweging te maken. Zo krijg je het mooiste effect!


 3. Doe nu ook de blauwe nagellak op het aluminiumfolie. Maak nu op dezelfde manier als bij stap 2 blauwe streepjes.


4. Je kunt ook nog streepjes maken met de babyblauwe nagellak. Als laatste heb ik nog een paar dunne witte streepjes gezet, want je zag bijna geen witte streepjes meer door de blauwe streepjes. Een glitter top coat eroverheen en de nail art is klaar!


Deze nail art maakte ik vroeger altijd best vaak! Gewoon omdat hij helemaal niet moeilijk is en er heel leuk uitziet. Je kunt deze nail art ook maken met andere kleuren.

Wat vinden jullie van deze nail art?

6 opmerkingen:

 1. Handig dat je de stappen erbij doet! Mooie nail art, nu snap ik iets beter hoe je dat moet doen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is prachtig! Nu nog even m'n nagels laten groeien ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw echt heel erg mooi, de kleuren staan zo mooi bij elkaar ik moet deze nail art zeker eens proberen. Je legt het ook heel leuk en handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Ik ben dol op het mintgroene lakje van essence! Ik ben al met mijn tweede flesje bezig...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie nailart! Zo handig ook dat je stap voor stap beschrijft hoe je hem gemaakt hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen