vrijdag 15 augustus 2014

Review: Park Avenue Volume Pro Mascara - Black

 
Ik ben weer terug van weggeweest! Of nou ja, jullie hebben er waarschijnlijk niet zoveel van gemerkt, want ik had voor drie weken vier artikelen per week ingepland staan. Ik ben drie weken naar Corsica geweest en nu ben ik weer lekker thuis! Deze week zijn er wat minder online gekomen, want we kwamen later thuis dan verwacht (lees: autopech...). Sorry hiervoor! Maar goed, we gaan verder met het echte artikel. Ik heb een paar nieuwe producten toegestuurd gekregen en daarvan ga ik als eerste een mascara van Park Avenue reviewen: de volume pro mascara. Mijn mascara van Essence is alweer bijna op en een nieuwe mascara kwam dus goed van pas. Het is ook altijd leuk om nieuwe mascara's te testen.
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

Als eerste de verpakking. De verpakking is een woord: perfect. Het is een vrij goedkope mascara, maar hij ziet er heel professioneel en zeker niet goedkoop uit. De flacon is vrij simpel zonder rare vormen en zwart, mat zwart. Vooral dat laatste maakt hem heel mooi! Mat zwart maakt een product altijd luxer lijken.


Het borsteltje is ook niet heel bijzonder. Gewoon een simpel mascara borsteltje, niks mis mee. Het zijn allemaal kleine haartjes waardoor je goed tussen je wimpers kunt komen. Ook is hij niet heel dik. Zo voorkom je dat de mascara over het hele ooglid komt.


Een mascara testen kan niet zonder foto's van het resultaat! Op de eerste foto heb ik een dun laagje aangebracht. Hij doet alleen niet heel veel voor mijn wimpers. Oké, hij maakt ze zwart, maar dat is het. Na een tweede laagje (foto 2) ziet het er wel beter uit! Nu zijn de wimpers iets dikker en hebben ze wat meer volume. Ik moet wel zeggen dat het borsteltje heel fijn werkt.


De mascara vind ik niet beter dan mascara's die ik al heb getest. Dat maakt niet dat hij niet goed of fijn is, want dat is hij wel. Het is gewoon een simpele mascara die je wimpers zwart maakt en beetje volume geeft. Ik vind een dikke laag mascara altijd erg mooi, want ik heb van mijzelf geen mooie, volle wimpers. Daarom zoek ik altijd een mascara die dit resultaat geeft. Deze mascara is niet echt iets voor mij, maar als je een goede mascara zoekt die je wimpers net even die 'boost' geeft, is deze mascara prima!
De volume pro mascara is te koop voor €4,45 bij de Di.

Wat vinden jullie van de mascara?

3 opmerkingen: