zaterdag 16 augustus 2014

Review: 2B Delilicious Lipgloss - 07Jullie moeten nu wel weten dat ik van roze houd, heel erg zelfs (lol). Vandaag ga ik een roze, nee knalroze lipgloss reviewen. Het is de Deli Gloss van 2B Cosmetics in nummer 07. Niet alleen de kleur vind ik geweldig, maar ook de verpakking. Al die bloemetjes en blaadjes zijn zo leuk! Ook zitten er allemaal kleine glittertjes in waardoor de lipgloss nog wat glimmender is. Het is alleen wel jammer dat de lipgloss geen naam heeft, maar alleen een nummer. Maar het gaat niet om de naam, maar om het product zelf.
Benieuwd naar deze gloss? Kijk dan snel verder!

Zoals ik al zei vind ik de verpakking heel leuk. Het is eigenlijk een normale lipgloss verpakking waarin je de kleur kunt zien, maar er is een wit laagje overheen gedaan en hieruit zijn figuurtjes gesneden (roosjes, bloemetjes en blaadjes). Erg leuk bedacht! Ik vind het alleen vreemd dat de dop rood is, want het is helemaal geen rode lipgloss, maar een roze.


De applicator is niet heel bijzonder, maar toch is het wel anders dan een gewone applicator. Op deze foto kun je het niet zo goed zien, maar de applicator is aan de ene kant gewoon recht, maar de andere kant loopt schuin naar de punt toe zodat je een soort driehoek krijgt.


Nadat ik de lipgloss op mijn pols had geswatcht was ik super verrast, want wat een goede pigmentatie! Dit had ik echt niet verwacht. Het is ook een super leuk, knalroze kleurtje. Waar ik nog blijer van werd waren alle kleine, mini glittertjes in de lipgloss. Zie jij ze? 


Op mijn lippen is de pigmentatie ook erg goed. Het is best een felle kleur die ik eigenlijk niet zou dragen, maar het is wel een hele vrolijke kleur. Geen echt 'barbie roze', maar gewoon mooi roze. De applicator brengt fijn aan en na een paar vegen zijn je lippen mooi egaal van kleur. De glans is ook erg mooi en in het zonlicht zie je de kleine glittertjes zitten. Wat de geur betreft: heerlijk. Het ruikt zoet, maar niet te zoet. Een beetje fruitig zelfs.


Ik vind het een erg mooie lipgloss die ook heel fijn aanbrengt. Je lippen voelen lekker zacht aan met de lipgloss en ze plakken helemaal niet. Pluspunt! Hij blijft ongeveer even lang zitten als een normale lipgloss. Als je iets hebt gedronken of gegeten is hij wel al een beetje vervaagt, maar dat heeft bijna elke lipgloss.
De Deli Gloss is voor €3,95 te koop op www.makeuptouch.eu. 

Wat vinden jullie van de lipgloss? 

4 opmerkingen:

 1. Wat een fris kleurtje! Love it! Ideaal dat hij niet echt plakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit merk is bij ons niet zo gekend en niet zo populair! Het is wel een erg mooi kleurtje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuke kleur en veel pigment! :D

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het merk helemaal nog niet, de pigmentatie is in iedergeval wel erg mooi en het kleurtje knalt er echt ui. Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen