dinsdag 19 augustus 2014

Persbericht: Essence herfst/winter collectie 2014‏


Vanaf half augustus wordt het nieuwe herfst/winter seizoen nóg aantrekkelijker met de vele must-have producten waarmee de essence collectie wordt uitgebreid. Creëer een geweldige look mét wow-effect! Metallic finish voor de ogen, innovatieve mascara’s, langhoudende en doeltreffende lipmake-up, multifunctionele en verzorgende foundations met luchtige formules en een subtiele glans en de nieuwste  IT nagellakken – de unieke make-up van essence blijft steeds weer verrassen!

essence metal glam eyeshadow                                        
Betoverende metallics! De trend houdt aan: metallic effecten en glinsterende effecten blijven de ultieme trend voor je ogen. Met de bijzonder zachte textuur met hoge dekking en metallic effect creëer je een expressieve oogschaduw die gegarandeerd een eye-catcher zal zijn! Vanaf half augustus worden de kleuren uitgebreid met stralend orchideeroze en rijk chocoladebruin. Verkrijgbaar in totaal negentien verschillende kleuren.

Consumentenadviesprijs: €2,59.


essence 3D eyeshadow - Herlancering                                  
Nieuwe talenten! Nu met een verbeterde textuur: nóg zachter en nóg gemakkelijker te blenden. De speciale reliëftextuur biedt een ultieme 3D look. De effecten in satin en metallic-glinsterend zijn er nu ook in nieuwe duokleuren als goud met smaragdgroen, champagne met grijs of ijsblauw met nachtblauw. En vochtig aangebracht bieden de 3d duo’s een nóg intenser resultaat. Verkrijgbaar in negen kleurcombinaties.

Consumentenadviesprijs: €2,89.


essence mono eyeshadow Soloster! 
De collectie mono oogschaduws wordt half augustus uitgebreid met de drie nieuwe kleuren petrol, blauw en donkerpaars. Dankzij de geweldige variatie in kleuren kun je eindeloos trendy looks creëren. Verkrijgbaar in totaal negentien kleuren.

Consumentenadviesprijs: €1,69.


essence quattro eyeshadow                                                  
Beauty kwartet… Een nieuwe, perfect op elkaar afgestemde kleurencombinatie wordt toegevoegd aan de serie: nude, koper, petrol en bruin, met effecten variërend van een zijdezachte glans tot mat voor betoverende creaties voor je oogmake-up. De intense kleur en het langhoudende resultaat maakt de nieuwe quattro oogschaduw tot een absolute favoriet! Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal zes kleurencombinaties.

Consumentenadviesprijs: €2,99.


essence effect eyeshadow                                          
Vloeibare effecten! Dit herfstseizoen zijn metallic, holografische en sprankelende effecten ook verkrijgbaar in vloeibare vorm. De langhoudende, niet-plakkerige oogschaduws zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met verschillende effecten: metallic brons, glanzend beige, glinsterend roségoud, helder abrikoos, sprankelend taupe en holografisch groengoud. Gemakkelijk aan te brengen en met een geweldige dekking, gepresenteerd in zilvermetallic tubes. Verkrijgbaar in totaal zes kleuren.

Consumentenadviesprijs: €2,99.


essence kajal pencil
Kleurrijk! Vanaf half augustus kun je een trendy cool grasgroen kleuraccent aanbrengen rond je ogen. De textuur van de kajal is bijzonder zacht en gemakkelijk te blenden – ideaal voor de gevoelige huid rondom de ogen. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal acht kleuren.

Consumentenadviesprijs: €0,99.


essence effect eye pencil                                        
Magisch! Het oogpotlood met een hippe metal finish in goud, zilver, groen, turkoois, paars en donkergrijs geeft langhoudende resultaten. Het hoog gepigmenteerde textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft een sprankelend effect. Verkrijgbaar in totaal zes kleuren.

Consumentenadviesprijs: €1,99.


essence crystal eyeliner                                                    
Sprankelende momenten: nu ook met holo effect! Met de langhoudende geltextuur en hoog gepigmenteerde crystal eyeliner creëer je een waanzinnige, luxueuze en glinsterende eyeliner look! Extra tip: de eyeliner kan ook gebruikt worden als topping voor de wimpers, voor glamoureuze wow-highlights! Het kwastje garandeert een precieze applicatie. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal vier kleuren.

Consumentenadviesprijs: €2,39.


essence liquid ink high shine & liquid ink matt eyeliner 
Glans versus mat! De klassieke eyeliner look krijgt serieuze concurrentie van deze twee nieuwe zwarte varianten. De vloeibare, hoogglanzende eyeliner creëert een prachtige lijn met een hoge glans, terwijl de vloeibare matte eyeliner een cool mat effect geeft.

Consumentenadviesprijs €2,89.


essence lash base mascara                                          
De eerste basismascara van essence! Het verlengt en versterkt de wimpers en biedt extra volume. Breng simpelweg de witte basis mascaratextuur aan en vervolgens je favoriete mascara. Geschikt voor contactlensdragers.

Consumentenadviesprijs €2,59.


essence lash princess mascara                                    
Koninklijk! De nieuwe prinses mascara met het bijzonder gevormde cobraborsteltje dekt elke individuele wimper voor dramatisch volume en een prachtige, intense blik. Voor superverleidelijke wimpers. Als een echte prinses wordt de mascara gepresenteerd in een prachtige avondjurk. Prinsessence!

Consumentenadviesprijs €3,39.


essence 2in1 lash and brow comb                               
In vorm! Mascaraklontjes en wilde wenkbrauwen behoren nu tot de verleden tijd. De praktische 2in1 wimper- en wenkbrauwborstel voegt twee handige beautytools samen tot één product. Verpakt in een handig etui, dus ook ideaal voor gebruik onderweg.

Consumentenadviesprijs €1,89.


essence sharpener                                                        
Tip top! De nieuwe puntslijper is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en heeft twee kanten – voor dunne en voor jumbo potloden! Nu kan je al je cosmeticapotloden slijpen in een oogwenk, zodat ze een geweldige punt hebben en klaar zijn voor gebruik!

Consumentenadviesprijs €0,99.


essence effect lipgloss                                                 
Effectief op de lippen! Vanaf half augustus is de populaire effect trend ook beschikbaar voor je lippen. Of je nu flakes, metallic, holografisch of ultieme glanseffecten wilt – deze acht nieuwe lipglosses garanderen een absoluut wow-effect. Abrikoos, roze en rood worden gecombineerd met de meest spannende effecten, zodat alle ogen dit seizoen op je lippen gericht zullen. Verkrijgbaar in totaal acht kleuren.

Consumentadviesprijs €2,59.


essence glossy lipbalm                                                      
Smakelijk: voor dit najaar is een verrukkelijke frambozensorbet aan de lipbalsem collectie toegevoegd. De lichte, voedende formule van deze frisroze lipbalsem geeft je lippen een prachtige glans en heeft een heerlijke frambozengeur. Verkrijgbaar in totaal vijf kleuren.

Consumentenadviesprijs €0,99.


essence longlasting lipstick (matt effect)
Matte wereld! De populaire langhoudende lipsticks zijn vanaf half augustus verkrijgbaar in twee nieuwe fluwelig matte tinten. Dankzij de lichte, crèmige textuur van de rode en van de nude lippenstift, krijgen je lippen een intensieve kleur die aanhoudt tot in de kleine uurtjes zonder de lippen uit te drogen. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Consumentenadviesprijs €2,39.


essence lipliner
In lijn! De coole lipliners verzekeren je van duidelijke contouren en prachtig gevormde lippen – nu met een verbeterde superzachte formule die het aanbrengen nog gemakkelijker maakt. Nu wordt de collectie uitgebreid met drie nieuwe kleuren: naast oranje en kersenrood, een transparante contourpotlood dat geschikt is voor elke kleur lippenstift. Verkrijgbaar in totaal negen kleuren.

Consumentenadviesprijs €0,99.


essence soft touch mousse make-up
Zachte teint… Deze make-up met een delicate mousse textuur geeft je gezicht een natuurlijke, egale en matte teint zonder de poriën te verstoppen. Vanaf half augustus is deze make-up verkrijgbaar in een nieuwe tint die ideaal is voor de lichte tot medium gekleurde huid! Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vijf tinten.

Consumentenadviesprijs €3,89.


essence stay all day 16h long-lasting make-up
Het blijft en blijft… Deze langhoudende foundation verzekert je de hele dag door van een egale en zijdezachte teint – nu in een nieuwe tint die ideaal is voor lichte tot medium gekleurde huid. De fijne textuur zorgt voor een gelijkmatige verdeling. Dankzij het handige pompje is het perfect te doseren. Voor een stralende look. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vijf tinten.

Consumentenadviesprijs €3,89.


essence stay all day 12h long-lasting powder   
Fulltime job! De poeder uit de stay all day collectie is er nu in een nieuwe tint die ideaal is voor lichte tot medium gekleurde huid! De fluweelzachte, ultrafijne poeder geeft je teint de gehele dag een zijdezachte, egale look met een professionele finish. De poeders combineren perfect met de populaire stay all day 16h long-lasting make-up en bieden medium dekking. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vier tinten.

Consumentenadviesprijs €3,59.


essence sun club shimmer bronzing powder        
Zomers tintje… De bronzing poeder van de essence sun club lijn is er in een nieuwe tint voor de lichtere huid. Voor een stralende, licht getinte finish voor gezicht en hals. De zijdezachte textuur met een prachtig 3D zandreliëf zorgt voor een vleugje zonneschijn op je wangen in de herfst! Verkrijgbaar in twee varianten – voor de lichtere en de donkerder gekleurde  huid.

Consumentenadviesprijs €2,99.


essence soo glow! cream to powder highlighter         
Glamour glow! De nieuwe highlighter geeft de teint fantastische glansaccenten. Tijdens het aanbrengen verandert de crèmige textuur in een fluweelzachte, poederachtige formule. Om met de vingers gemakkelijk accenten aan te brengen op jukbeenderen, binnenooghoek en onder de wenkbrauwen. De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren –licht rosé en champagne. Geschikt voor alle huidtypen.

Consumentenadviesprijs €2,89.


essence soo blush! cream to powder blush                
Opgefrist: deze gloednieuwe blush geeft je teint een vleugje kleur voor een gezonde, frisse look. De romige textuur met poederfinish smelt praktisch op de huid en is gemakkelijk aan te brengen en te blenden met de vingers. Verkrijgbaar in warm roze en een frisse abrikoostint.

Consumentenadviesprijs €2,89.


essence silky touch blush                                            
Wangen van satijn! Een frisse tint op de wangen is essentieel voor de perfecte najaarslook. Hiermee breng je prachtige accenten aan op je wangen. In twee nieuwe najaarskleuren: pruim en perzik.

Consumentenadviesprijs €2,59.


De essence herfst/winter collectie is vanaf half augustus 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

2 opmerkingen: