maandag 28 juli 2014

Persbericht: Catrice Herfst/Winter collectie 2014


Pure levenslust, dat is waar CATRICE voor staat. Voor het naderende herfst/winter seizoen 2014 heeft CATRICE zich volop laten inspireren door de catwalk looks uit de belangrijkste modesteden!
Best-of! De modeshows voor komend najaar tonen veel variatie: visionaire ideeën met artistieke cut-outs, een nieuwe interpretatie van tijdloze klassiekers, onconventionele knitwear en een slimme interactie van androgyn en vrouwelijkheid. Of je nu gaat voor een hippe metallic look, subtiel naturel of modieuze nudes - alle trends zijn een absolute must in zowel de beauty- als modewereld. En CATRICE heeft alle must-haves van het seizoen in een actuele seizoenscollectie verzameld. Fashion meets Beauty - by CATRICE.

CATRICE Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow
Mono oogschaduw heeft meerdere voordelen. Een groot kleurspectrum, extreme langhoudendheid, hoge dekking en diverse effecten. Vijf nieuwe tinten, geïnspireerd op de kleuren van de herfstmode zijn aan de collectie toegevoegd. Donkerpaars, elegant rosé goud, populair petrol en nachtblauw. Verkrijgbaar in mat, glinsterend of parelmoer en in totaal 24 prachtige kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 2,89
             

CATRICE Liquid Metal Eyeshadow 
Liquid Metal Eyeshadows creëren een glans als van vloeibaar metaal op de oogleden. De negen kleuren met een uniek chroomeffect worden gepresenteerd in een innovatief 3D-reliëf. Maximale pigmentatie, een zijdezachte textuur en intense kleur in een exclusieve zwarte verpakking. Nu ook verkrijgbaar in petrol en diepblauw.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Velvet Matt Eyeshadow      
Trend in zicht: de Velvet Matt Eyshadow met een nieuwe premium textuur bevat ultrazachte pigmenten voor een fluweelzachte matte finish. Dankzij de zijdeachtige, hoog gepigmenteerde formule smelt de Velvet Matt Eyeshadow praktisch samen met de huid voor een stralende look. Verkrijgbaar in zes schitterende kleuren, waaronder zacht parelbeige, grijs, groen en rijk aubergine.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Kohl Kajal 
Een perfecte look. Creëer een geheel eigen nauwkeurige stijl dankzij de zachte tip. Subtiel glinsterend, metallic of glanzend - alle effecten zijn mogelijk. Verkrijgbaar in een totaal van acht kleuren en nu in een nieuwe trendy petrol tint.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


CATRICE Long Lasting Eye Pencil Waterproof
Hold the Line. Langhoudend, waterproof, hoog gepigmenteerd, kleurintens en met verschillende effecten: Long Lasting Eye Pencil Waterproof laat je ogen spreken. Het potlood heeft een draaimechanisme voor de tip en het uiteinde bevat een puntenslijper. Nu verkrijgbaar in koningsblauw en in totaal acht kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 2,39


CATRICE Multi Style Matt Eyeliner          
Multi Style Matt Eyeliner Pen heeft een innovatieve wigvormige vilten tip en afgeronde randen. Dankzij de unieke applicatorvorm kun je eenvoudig smalle en bredere lijntjes trekken. De matte, diepzwarte textuur blijft gedurende de hele dag prachtig zitten.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


 CATRICE Duo Eyeshadow Brush           
Met Duo Eyeshadow Brush creëer je veelzijdige oogmake-up looks met een subtiel kleurverloop. Breng de poederoogschaduw aan en meng eenvoudig en professioneel. Het langere uiteinde van de kwast is ideaal voor het royaal aanbrengen van oogschaduw, terwijl het kortere uiteinde het best gebruikt kan worden om oogschaduw nauwkeurig aan te brengen en te vervagen. Wordt geleverd in een praktisch etui.

Consumentenadviesprijs: € 2,89



CATRICE Lash Boost Lash Extension Fibres           
Het principe van maximaliseren. Speciale vezels zorgen direct voor volume en een wimperverlengend effect. Breng je favoriete mascara aan en breng daar overheen - terwijl de textuur nog vochtig is - een laagje Lash Extension Fibres aan. Geef als laatste stap nog een laagje mascara aan de wimpers. Het resultaat: wimpers die nog meer volume en lengte hebben.

Consumentenadviesprijs: € 4,59


CATRICE Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara WP   
Mascara met multitalent. Grote elastomeerborstels absorberen meer mascara en separeren de wimpers professioneel. Het resultaat? Een nauwkeurige applicatie voor spectaculair volume met een vermenigvuldigingsfactor zonder te klonteren. Naast Black en Ultra Black nu ook verkrijgbaar in Waterproof.

Consumentenadviesprijs: € 4,89


CATRICE Lash Extension Volume Mascara               
Een XXS borsteltje for XXL wimpers. De nieuwe Lash Extension Volume Mascara wordt gekenmerkt door het bijzonder slanke vezelborsteltje dat moeiteloos elke individuele wimper bedekt met een diepzwarte textuur. Geïntegreerde vezels zorgen voor een wimperverlengend effect. Wimpers vallen op door hun prachtige lengte, volume en krul. Voor wimpers met een perfecte definitie. Verkrijgbaar in zwart.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Ultimate Shine Lip Colour                    
Glamour en glans. De romige, zachte textuur van Ultimate Shine Lip Colour smelt op de lippen en zorgt voor intensieve hydratatie, verzorging en glans. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: donker rozenhout en stralend framboosroze en totaal acht kleuren. 

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Ultimate Shine Gel Lip Colour
Glanzende kussen. Prachtige kleur en een levendige, schitterende glans. De innovatieve Ultimate Shine Gel Lip Colour is een echte allrounder: enerzijds een gloss met een lichte gelachtige textuur, anderzijds een superromige lipstick met medium dekking. Nu verkrijgbaar in een nieuwe macaron-roze en een subtiele nude en een totaal van zeven kleuren. 

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Ultimate Colour Lip Colour
De klassieker onder de lipsticks. Ultimate Colour Lip Colours maken van lippen echte blikvangers met hun hoge pigmentatie en krachtige kleuren. De zachte en verzorgende textuur zorgt voor een prachtige finish. Nu verkrijgbaar in drie nieuwe tinten: retro rood, snoepjesroze en Engelse roos. In totaal 16 kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Infinite Shine Lip Gloss
Glossy Parade: CATRICE lipgloss voor intense glans en stralende kleurreflecties. Dankzij de hydraterende formule garandeert Infinite Shine Lip Gloss verzorgde lippen zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Een nieuwe perziktint maakt de Infinte Shine collectie compleet met in totaal tien kleuren.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


CATRICE Pure Shine Colour Lip Balm
Jumbo Chic. De romige, ultrazachte en hydraterende textuur verzorgt lippen en laat een glanzende liplook achter met een plezierige geur. Jumbo lipsticks zien er niet alleen chic uit, ze zijn superhandig  dankzij het draaimechanisme. Nu verkrijgbaar in een nieuwe nude tint en in totaal zeven kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE Tinted Lip Glow Balm
Glow Show. De verzorgende lipbalm intensiveert de natuurlijke kleur van de lippen en geeft ze een subtiel vleugje roze. De tint varieert afhankelijk van de individuele pH-waarde van de huid op de lippen. Het resultaat is langhoudend, natuurlijk en 100% uniek. Hoe vaker de Tinted Lip Glow Balm aangebracht wordt, hoe intenser het resultaat. Eén kleur voor iedereen.

Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE Beautifying Lip Smoother                                     
Beautifying Lip Smoother is een aanvulling op elke natuurlijke make-up look: een subtiele kleur in pastelroze en zachte nude tinten met een glanzende finish zorgen voor een mooie, verzorgde look. De Lip Smoother egaliseert zichtbaar fijne lijntjes rond de lippen voor een egaal resultaat. De flock applicator en de praktische tube maken het concept rond. Verkrijgbaar in drie tinten.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


CATRICE Made To Stay Smoothing Lip Polish
Made To Stay Smoothing Lip Polish biedt drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van een lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Zes kleuren waaronder één nieuwe tint, zorgen voor een ware kleurexplosie. Dankzij de zachte flock applicator is nauwkeurig aanbrengen snel en gemakkelijk. Het resultaat: unieke, briljante kleur die tot acht uur blijft zitten zonder de lippen uit te drogen.

Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE Longlasting Lip Pencil
Stel grenzen! Longlasting Lip Pencil stelt grenzen aan kleur, voorkomt dat lipstick uitloopt en garandeert een intens kleurresultaat. De langhoudende waterproof textuur is zacht en zorgt voor een nauwkeurige applicatie. De potloden liggen comfortabel in de hand en kunnen moeiteloos worden geslepen wanneer dat nodig is. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren - transparant nude en licht rozenhout - en in  totaal 12 kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 1,99


CATRICE Nude Illusion Make-up                                         
Zachte nudes. Nude Illusion Make-up is een lichte foundation met een optimale matterende dekking. Dankzij de zachte, lichtreflecterende pigmenten zorgt de foundation voor het gewenste soft focus effect en voor een gezonde teint. De formule is geweldig: hydraterend, langhoudend en met beschermende UVA- en UVB-filters. De finish: egaal en natuurlijk. Nu verkrijgbaar in vier tinten. 30 ml.

Consumentenadviesprijs: € 7,59



CATRICE Colour Correcting Mattifying Powder                   
Slim poedertje. De ultrafijne, zijdezachte matte poeder corrigeert en egaliseert onregelmatigheden - voor een stralende, gezonde finish met een natuurlijke matte look. De combinatie van vier verschillende kleuren maakt dit mogelijk: roze verfrist de vermoeide teint, paars geeft de doffe huid glans, groen neutraliseert roodheid en beige ondersteunt de natuurlijke huidtint. Verkrijgbaar in één variant voor alle huidtypen. 

Consumentenadviesprijs: € 4,59

CATRICE All Matt Plus Shine Control Powder
Een glansvrije huid dankzij All Matt Plus – Shine Control Powder. De combinatie van een olievrije textuur en lichtreflecterende pigmenten zorgt voor een langdurige matte teint zonder een cakey effect te krijgen. De ultrafijne pigmenten laten zich gemakkelijk verdelen. Verkrijgbaar in vier tinten. 

Consumentenadviesprijs: € 3,59









CATRICE 3 in 1 Skin Tone Adapting Make-up                    
Teint, verzorging en correctie. De innovatieve textuur met micro-ingekapselde pigmenten past zich perfect aan aan elke huidskleur en biedt een egale teint en hydraterende verzorging. Zodra de foundation in contact komt met de huid verandert de aanvankelijk zeer lichte en romige textuur in een foundation die zich aan de huidskleur aanpast met een mat effect. Verkrijgbaar in twee varianten, voor lichte en medium huidtypen. 30 ml.

Consumentenadviesprijs: € 6,99

CATRICE All Matt Plus Shine Control Make-up
All Matt Plus Shine Control Make-up fungeert als een tweede onzichtbare huid. Houdt ongewenste glans onder controle, matteert de teint en hydrateert de huid. De make-up is olievrij, houdt lang aan en biedt een perfecte dekking zodat kleine imperfecties van de huid verdwijnen. Lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een zijdezachte matte finish en een zuivere, frisse uitstraling. Verkrijgbaar in een nieuwe tint voor lichte huidtypen en in totaal vier tinten. 30 ml.

Consumentenadviesprijs: € 6,59


CATRICE Camouflage Cream
Een ware must-have voor de perfecte uitstraling. De Camouflage Cream heeft een langhoudende textuur die prachtig versmelt met de huid, voor onzichtbare correctie. Het egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Deze efficiënte camouflagecrème biedt hoogwaardige dekking en kan worden gebruikt in combinatie met poeder voor een waterproof effect. Verkrijgbaar in een nieuwe tint en in totaal drie verschillende tinten. 

Consumentenadviesprijs: € 2,99


CATRICE Re-Touch Light – Reflecting Concealer                      
De ultieme romige, lichte concealer voor stralende ogen en een frisse uitstraling: lichtreflecterende pigmenten en een medium dekking gecombineerd met hydraterende ingrediënten verbergen donkere kringen onder de ogen en camoufleren andere kleine oneffenheden in een mum van tijd. De zachte textuur voelt prettig aan op de gevoelige huid rond de ogen. Verkrijgbaar in een nieuwe tint en in totaal drie tinten. 

Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Cover Stick
Coverstory. Dankzij de hoge dekking is de Cover Stick ideaal voor het nauwkeurig verhullen van onzuiverheden of kleine onregelmatigheden  van de huid. Breng simpelweg aan op de gewenste plek en vervaag de textuur zachtjes. Nu verkrijgbaar in een nieuwe en een totaal van drie tinten. 

Consumentenadviesprijs: € 2,99


CATRICE Defining Blush
De ultrafijne poeder blush met vitamine E zorgt voor een stralende, zijdezachte teint. Met de hoog gepigmenteerde poedertextuur van de Defining Blush, kun je jukbeenderen accentueren en gezichtscontouren definiëren voor een frisse look. Verkrijgbaar in een nieuwe mandarijn tint en in totaal zes kleuren. 

Consumentenadviesprijs: € 3,59


CATRICE Luxury Lacquers Million Brilliance                       
Beauty Jewels. Luxury Lacquers Million Brilliance hebben een intense glitterglans die bijzondere lichtreflecties op nagels creëren. Het concept verenigt een briljante structuur met een hoge dekking en unieke 3D deeltjes met prachtige effecten. De nagellak is nu verkrijgbaar in acht exclusieve kleuren - waaronder zilver, goud en lavendel - in een stijlvol, premium glazen potje. 

Consumentenadviesprijs: € 3,59


CATRICE Ombre Top Coat                                                    
Transformatiekoningin. Haar, mode, design - de ombre look is alomtegenwoordig. Met Ombre Top Coat kun je deze trendy stijl nu op de nagels creëren. Breng een pasteltint of lichte kleur nagellak aan en laten deze drogen. Breng vervolgens de nieuwe Ombre Top Coat aan. Na ieder laagje van deze top coat, wordt de kleur nagellak een tint donkerder. Laat de afzonderlijke lagen van de top coat altijd goed drogen voordat je het volgende laagje aanbrengt. Het kleurverloop is vooral zichtbaar wanneer elke nagel ernaast een tint donkerder is: wanneer je begint met de duim in de originele kleur, breng dan een laagje Ombre Top Coat aan op de wijsvinger, twee op de middelvinger en vier op de pink. De top coat droogt zeer snel en het effect is supertrendy. Werkt bijzonder goed met lichtere kleuren nagellak. 

Consumentenadviesprijs: € 2,99


CATRICE Ultimate Nail Lacquer 
Kleur ontmoet technologie: een reservoir kwastje en Gloss Booster technologie voor een ultiem gel effect. De slimme vezels absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Ultimate Nail Lacquer geeft een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie. Mono en duo chromen en glimmende metallics bieden een passende nagellook voor elke stijl. Nu in negen nieuwe trendkleuren, waaronder pasteltinten in lavendel en roze en bijna-zwart tinten in donker taupe en grijs. Verkrijgbaar in 32 kleuren totaal. 10 ml.

Consumentenadviesprijs: € 2,99


De CATRICE herfst/winter collectie is vanaf augustus verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

1 opmerking: