donderdag 3 juli 2014

Nail art: Pastel Stripes


Na twee nail arts voor het wk vond ik het wel weer tijd worden voor een 'normale' nail art. Heel misschien komt er nog een wk nail art, maar dat weet ik niet zeker. Nederland is in ieder geval door naar de kwartfinales. Woehoee! Zaterdag gaan ze hopelijk weer knallen tegen Costa Rica! Goed, vandaag laat ik jullie een nail art zien die vooral heel makkelijk is om te maken. Hij ziet er ook heel leuk uit door de verschillende kleurtjes. Omdat streepjes misschien net wat te saai zijn vond ik het wel leuk om een soort variatie aan de streepjes te geven door ze op elke nagel anders te maken. Deze week komen er minder artikelen dan normaal, want ik heb toetsweek en dan heb ik niet veel tijd om artikelen te maken. Na de toetsweek komen er wel meer artikelen!
Benieuwd naar de nail art? Kijk dan snel verder!

Wat heb je nodig?
* Base coat
* Witte lak
* Babyblauwe lak
* Lila lak
* Neon roze lak
* Lichtroze lak
* Paarse lak
* Top coat


Hoe maak je het?

1.Breng eerst een base coat aan om je nagels te beschermen en lak je nagels daarna met de witte lak. Zorg ervoor dat de lak goed dekt. Ik heb twee laagjes van de wit gebruikt. Met de lichtroze lak maak je nu op elke nagel een streepje. Op elke nagel heb ik hem op een andere plek gedaan. Naast het lichtroze streepje maak je met de neon roze lak een streepje.


2. Met de babyblauwe lak maak je nu weer streepjes naast de roze streepjes. Hierna maak je met de lila lak ook streepjes naast de babyblauwe streepjes. Bij mij ziet de lila lak er heel erg grijs uit, maar dat komt door de nagellak. Het is mooier als je echt een lila kleurtje gebruikt!


3. Als laatste maak je naast de lila streepjes nu ook paarse streepjes. Daarna breng je een top coat aan en dan zijn je nagels klaar!


Dit is weer een super makkelijk nail art die goed na te maken is. Ik vind het wel een leuk effect geven met al de streepjes die verschillende kanten op staan! Je kunt natuurlijk ook andere kleurtjes gebruiken.

Wat vinden jullie van de nail art? 

 

8 opmerkingen:

 1. Heel leuk gedaan! Netjes en mooie kleuren heb je gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat een super mooie nail art, heel leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Strak en toch vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuk gedaan!
  mooi

  Liefs
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk gevonden! Hoe trek je je streepjes toch zo recht, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke nailart, heel girly en schattig. Daar houd ik wel van, kan namelijk altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuke nail art! Ik ga 'em ook een keer maken!

  BeantwoordenVerwijderen