donderdag 10 juli 2014

De leukste shirtjes van Your Look For Less


Your Look For Less is een webshop met mode voor vrouwen en mannen. Je kunt er niet alleen kleding vinden, maar ook schoenen, badkleding en dingen voor je gezondheid. Erg veelzijdig dus. Het is ook een webshop met veel leuke kleding voor weinig geld. Als je dus niet veel geld te besteden hebt is deze webshop misschien wel iets voor jou. Vandaag heb ik een artikel gemaakt met de leukste shirtjes van Your Look For Less. Tenminste, de shirts die ik het leukst vind, want iedereen vind andere shirts weer leuk.Van shirts kun je nooit genoeg hebben en al helemaal niet in de zomer! 
Benieuwd naar de shirtjes? Lees dan snel verder!

Als eerste deze shirtjes met blauwe tinten. Ik vind blauw sowieso al een erg mooie kleur en voor de zomer kan een blauw shirt echt niet missen in je kast. Het eerste shirtje is een vrij lang shirt in een taupe kleur en daarop zie je een grote blauwe vlinder. Ik vind het shirt erg leuk staan bij de legging en de beige pumps! Het tweede shirt is niet echt blauw, maar ik vond de bloemetjes toch wel een beetje blauw. Het is een zwart kanten shirt met bloemetjes. Kant is helemaal in, maar alleen kant is een beetje ordinair. De bloemetjes maken het juist heel vrolijk. Het derde shirt is een heel basic babyblauw shirt met vlindermouwtjes. Dit soort shirts zitten altijd onwijs lekker en zijn dus perfect voor overdag. Hij is trouwens verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder pastel tinten. Het shirt met witte en blauwe strepen is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. 


Deze shirtjes hebben roze en rode tinten. Ook leuke kleuren voor in de zomer, maar eigenlijk kun je ze elk seizoen wel dragen. Het eerste shirt vind ik heel gaaf! Hij is donkerroze en het leukste is dat de mouwtjes een soort kuispatroon hebben (gekruiste sierbandjes). Dit shirt is in nog meer kleuren verkrijgbaar. Het tweede shirt is ook rood en heeft net naast de mouwtjes allemaal verschillende maten studs. Ik vind het er heel leuk uitzien. Het derde shirt ziet er heel chique uit. Het shirt heeft een beetje bruine tinten en er zitten een soort zwarte ruitjes op. Het roze shirt met de bloemetjes is heel erg vrolijk. Zo'n shirt heb ik ook een keer bij de Primark gezien. De bloemetjes zijn van kant en je hebt dit shirt ook in een blauwe en rode kleur. Het laatste shirt is beige en heeft aan een kant een soort rode veren. Leuk detail: er zitten ook zilveren diamantjes op de veren! 


Dit waren alle shirtjes die ik het leukst vind van Your-look-for-less.nl. Ze hebben nog veel meer leuke shirtjes en tops in de webshop voor een goede prijs. Zeker even een kijkje waard! Je krijgt nu ook een gratis dameshandtas als je voor het eerst iets bestelt.

Welk shirt vinden jullie het leukst? 


5 opmerkingen: