dinsdag 15 juli 2014

Etos Reistoilettas ♡



 Een tijdje geleden las ik op de blog van Mandy dat een reistoilettas van de Etos in de aanbieding was. Het is een super handige toilettas waar veel in kan en die makkelijk mee te nemen is op reis. De perfecte toilettas voor mij, want ik hou van reizen! Het kwam ook goed uit dat ik er nog een nodig had, want mijn oude is heel erg onhandig en vooral heel groot. Hij heeft een groot vak waar je alles in kunt gooien en maar een heel klein vakje waar je kleine dingen in kunt doen. Super onhandig! Een nieuwe toilettas kwam dus goed van pas. Over een paar dagen ga ik op vakantie en dan kan ik deze toilettas ook meenemen. Hij past heel goed bij mijn koffer, want die is ook roze :). Pink everywhere!
Benieuwd naar de reistoilettas? Lees dan snel verder!

Zoals je ziet is het echt een knal, knal roze toilettas. Je moet ervan houden! Ik vind roze, zoals jullie vast wel weten, een erg mooie kleur en ik vind het dan ook heel leuk dat hij helemaal roze is. Etos verkoopt de toilettas ook in twee andere kleuren: koraalrood en lila/blauw. Ik zat heel erg te twijfelen tussen de lila/blauwe en de roze, maar uiteindelijk ben ik toch voor de roze gegaan.


Het meest leuke, en handige, aan deze toilettas vind ik de kleine elastiekjes waar je je make-upkwasten of andere producten aan kunt ophangen. Zo ligt alles niet door elkaar in je toilettas en is alles goed georganiseerd. Je hebt in ieder geval geen ongeordende bende meer waar je alles in moet gaan zoeken. Even de toilettas opendoen en je ziet gelijk waar het product ligt dat je zoekt. Het is ook leuk dat de voering aan de binnenkant streepjes heeft. Ja, deze zijn ook roze :).


De toilettas heeft ook een groot vak waar je wat grote dingen in kunt doen. Zoals een borstel, shampoo en douchegel. In het grote vak zit ook nog een hangend zakje waar je dingen in kunt doen. Ik doe hier meestal mijn tandpasta en tandenborstel in. Wat ook heel erg handig is: hij is waterdicht! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je spullen nat worden.


De toilettas heeft ook precies een goed formaat. Het is geen mega grote tas, maar ook geen ieniemie ding waar je alleen een douchegel inpast. Doordat hij ook niet zo mega dik is neemt hij ook minder ruimte in in je tas. Je kunt de toilettas ook makkelijk meenemen en ergens ophangen, want hij heeft twee handvatten.
De reistoilettas van de etos is te koop voor €7,99, maar omdat er een aanbieding was heb ik hem kunnen scoren met 25% korting. Ik betaalde dus maar €5,99. Geen geld voor zo'n handige en leuke toilettas! Jammer genoeg is deze actie voorbij en moet je het normale bedrag betalen, maar dan is het alsnog niet duur. Ik wilde de toilettas wel laten zien toen de actie nog gold, maar toen was ik de camera kwijt (ja, heel dom!) en kon ik geen foto's maken.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe toilettas?

9 opmerkingen:

  1. Hij is gaaf he?! 😉 ben er ook nog steeds erg blij. Lieve groetjes Mandy 😘😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wuw, super leuk tasje! Je kan er echt veel in stoppen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit lijkt mij een erg fijne toilettas!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. inderdaad super handige tas! ik heb er eentje van muji, die is ook super maar wel maar gewoon saai zwart :p

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ze ziet er mooi en handig uit. Ik hou van roze <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke toilettas! Ik heb er zelf nog wel 1

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke toilettas, Ik heb zelf een grote zwarte met een leuk wit printje erop!

    BeantwoordenVerwijderen