donderdag 5 juni 2014

Who Looks Better: Christina Aguilera VS Angelina Jolie


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een 'who looks better' artikel schreef. Ik vind het wel altijd erg leuk om deze artikelen te maken en volgens mij vinden jullie het ook leuk om te lezen. Het is eigenlijk een battle tussen twee beroemdheden die dezelfde outfit of jurk dragen. Ik ga dan kijk bij wie de outfit het mooist staat of het best gecombineerd heeft. Simpel toch? Vorige keer was de battle tussen Samia Ghadie en Nicki Minaj. Als je benieuwd bent naar hun outfit en wie er heeft gewonnen, klik dan hier. Vandaag zijn Christina Aguilera en Angelina Jolie aan de beurt. 
Benieuwd wie er heeft gewonnen? Lees dan snel verder! 

Christina en Angelina hadden allebei een prachtie zwarte jurk aan van Michael Kors. Het is een lange jurk met een uitsnede. Ook zijn de mouwen en een deel van de achterkant van kant. Een erg chique jurk!


Christina heeft de jurk gecombineerd met een paar zilveren armbanden, een gestreepte clutch, zilver met zwarte pumps en oorbellen. Ik vind de accessoires allemaal erg goed bij elkaar passen en de armbanden staan heel leuk. Ik zou alleen niet een gestreepte clutch kiezen, want dit is net wat te druk. Ik zou met zo een jurk ook niet je haar in een staart doen en de onderkant roze en paars verven. Als ze het nou gewoon blond had gelaten was het mooier geweest! 


Angelina Jolie ziet er zoals altijd georgeous uit. De jurk staat haar prachtig en ze heeft het geheel erg rustig gehouden. Ik vind het mooi! Ze heeft geen sieraden om, maar wel een zwarte clutch en zwarte schoenen. Het is allemaal wel erg zwart, maar dat heeft ook wel wat. Het haar is ook heel mooi gedaan. Gewoon lekker los. De make-up is ook vrij neutraal gehouden.

En dan nu de vraag: wie heeft er gewonnen?
Wat mij betreft heeft Angelina Jolie duidelijk gewonnen. De jurk staat haar beter en ze heeft alles beter gecombineerd. Het is wel veel zwart. Christina Aguilera heeft iets te veel sieraden waardoor het geheel erg druk wordt. De jurk staat haar wel erg mooi.

Wie heeft er gewonnen volgens jullie? 

1 opmerking:

  1. Ik denk dat ik vind dat Angelina Jolie gewonnen heeft, maar ze staan hun allebei erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen