dinsdag 24 juni 2014

Review: Max & More Concealer stick - Light en Medium beige


In mijn vorige shoplog liet ik zien dat ik een cc cream van max & more had gekocht en dat ik ook nog heel graag de concealer sticks wilde hebben. Ik ben nog een keer naar de Action gegaan en toen zag ik de concealers wel liggen! Dus toen heb ik ze natuurlijk gelijk meegenomen :). Max & more heeft sinds kort concealers en ik moest ze natuurlijk proberen. Voor zover ik weet heeft max & more ook nog een rode en een groene concealer stick, maar het kan ook zijn dat ze nog meer tinten hebben. Ik kom vast nog wel een keer bij de Action en dan kijk ik gelijk of ze er nog meer hebben. Ik kon alleen light beige en medium beige vinden, maar dat is niet zo erg, want ik heb al een rode en groene concealer thuis.
Benieuwd naar de concealer sticks? Lees dan snel verder!

De concealer sticks zijn verpakt in een kartonnetje zodat ze niet opengemaakt kunnen worden in de winkel. Heel handig, want zo weet je zeker dat niemand er met zijn vieze vingers aan heeft gezeten. Het ziet er misschien niet heel leuk uit, maar het is wel hygi├źnisch.


De 'echte' verpakking van de concealers vind ik niet heel erg mooi. Het ziet er erg goedkoop uit door al het plastic. Dat het plastic is vind ik niet erg, maar de doorschijnende dop ziet er niet mooi uit. Het is wel handig dat je zo gelijk ziet welke kleur het is. Het zwarte vind ik wel erg mooi! Op zich is het niet zo erg dat de verpakking er vrij goedkoop uitziet, want dat zijn de concealers ook en het gaat niet alleen om het uiterlijk. Links zie je medium beige en rechts light beige. Ik vind het wel raar dat de lichtste concealer (de linker) medium beige heet, want deze is veel lichter dan de light beige (de rechter). Misschien is het een productiefout, maar dat weet ik niet zeker. Als je dus een lichte concealer nodig hebt raad ik je aan om de medium beige te nemen. 


Hier heb ik ze geswatcht op mijn arm. Onder zie je medium beige en boven light beige. Zoals je ziet verschillen de kleuren niet heel veel van elkaar. Ze passen ook wel goed bij mijn huidskleur! De medium beige zou ik in de winter kunnen dragen en de light beige in de zomer als ik wat bruiner ben. De pigmentatie ziet er ook verbazingwekkend goed uit. Als je goed kijkt zie je een donkerbruin moedervlekje op mijn arm, maar met de concealer eroverheen is hij bijna helemaal bedekt!


Ik moet de concealer ook even uittesten op mijn gezicht. Ik heb nu de lichtste gebruikt (medium beige). Op mijn gezicht heb ik een paar rode plekjes en onzuiverheden, maar met de concealer zie je er veel minder van. Hij is ook heel erg creamy en smeert erg fijn uit. Dit is wat een concealer hoort te doen. Super! 


Ik had echt niet verwacht dat de concealers zo goed zouden zijn. Ze zijn super creamy, smeren fijn uit en geven een mooie dekking. Wat mij betreft moet iedereen ze echt hebben! En voor het geld hoef je het al helemaal niet te laten, want de concealer sticks van max & more maar €0,59 per stuk. Geen geld voor zulke goede concealers!

Wat vinden jullie van de concealers?


12 opmerkingen:

 1. Zo dat ziet er redelijk goed uit zeg!! Ik was aan het twijfelen of ik deze mee zou nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow ben eerlijk gezegd verrast door het resultaat!
  Zelf gebruik ik een concealer van Collistar en zou niet snel wisselen naar deze.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat een kwaliteit voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel goed uit
  De dekking kan mss ietsje beter, maar ik ben echt onder de indruk dat je er echt niets van ziet wow :)

  Liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel erg goed uit, fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ze zien er echt goed uit. Wel raar van de namen ja. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blijven ze ook lang en goed zitten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Die neem ik de volgende keer zeker mee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de Medium beige ook, hij werk echt super goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen