maandag 23 juni 2014

Nail art: Rood, Wit, Blauw, Oranje en WK ready!


Ik kon het echt niet laten om nog een nail art te posten voor het WK! Het is gewoon zo ontzettend leuk. Ik vind de kleurencombinatie rood, wit, blauw en oranje ook heel erg mooi. Vandaag speelt Nederland tegen Chili en ik hoop natuurlijk dat ze gaan winnen, maar het wordt wel lastig, want Chili is een erg goede ploeg. De wedstrijd van Nederland tegen AustraliĆ« was heel erg leuk om te kijken, maar het was wel echt super spannend! Uiteindelijk hebben ze met 3-2 gewonnen, maar het scheelde niet veel. Nu is het zeker dat Nederland door gaat naar de achtste finales, woehoeee! Misschien heb je vandaag nog tijd om deze nail art te maken en anders kun je hem gebruiken voor de achtste finale :). Of je kunt mijn vorige nail art voor het WK maken. 
Benieuwd hoe ik dit heb gemaakt? Lees dan snel verder! 

Wat heb je nodig?
* Base coat
* Witte lak
* Blauwe striper
* Rode striper
* Oranje striper
* Gouden Glitter striper
* Top coat Hoe maak je het?

1. Breng een base coat aan op je nagels en lak je nagels daarna met de witte lak. Met de blauwe striper ga je nu streepjes op je nagels maken. Doe dit door te beginnen aan de kant van de nagelriemen en dan het kwastje naar binnen te trekken. Zo krijg je een mooi dun puntje en lijkt het een beetje op tijgerprint!


2. Nu ga je ook rode streepjes op je nagels maken. Doe er ongeveer evenveel als de blauwe en maak ze op dezelfde manier. Mijn rode streepjes zijn een beetje mislukt, want het kwastje van deze striper is heel slecht. Het maakt eigenlijk niks uit, want het is juist wel leuk als het een beetje 'rommelig' is! 


3. Met een oranje striper (ik gebruik een oranje lak met een dun kwastje) maak je op de plekken die wit zijn oranje streepjes. Je moet niet alle witte plekken bedekken, maar gewoon een paar. 


4. Als je het leuk vind kun je nog een gouden glitter striper gebruiken om deze over de oranje streepjes aan te brengen. Ik vind het een heel leuk effect geven! Als je nagels droog zijn breng je nog een top coat aan en dan zijn je nagels klaar voor de wedstrijd! 


Als ik heel eerlijk mag zijn vind ik de nail art best goed gelukt. Veel leuker dan gewoon simpele streepjes en het is helemaal niet moeilijk! Deze nail art kun je trouens ook maken met koningsdag :).

Wat vinden jullie van de nail art? 

7 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk! Heb nu ook al een oranje nailart maar bij de volgende wedstrijd ga ik ook deze na proberen te maken! Echt leuk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Heel origineel en ook niet zo simpel als gewoon oranje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit ontzettend leuk gedaan zeg. Wou dat ik dit zo mooi kan maken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Lekker vrolijk zo!

  BeantwoordenVerwijderen