woensdag 18 juni 2014

Review: Ebay Facial Cleansing Pad


In mijn vorige shoplog konden jullie al zien dat ik een aantal gezichtsproducten kocht op ebay. Ik heb de laatste tijd heel erg last van onzuiverheden en puistjes op mijn wangen, neus en kin. Het is niet heel erg, maar wel erger dan normaal. Ik wilde er graag wat tegen doen en toen ik een beetje op internet ging kijken zag ik deze facial cleansing pad. Het is eigenlijk een rubberen dingetje in de vorm van een druppel. Hierop zitten allemaal kleine bolletjes waarmee je je gezicht goed kunt reinigen. Je komt zo ook echt bij dingen die je normaal niet goed kunt schoonmaken met je vingers. Ideaal toch?! Een paar jaar geleden waren deze dingen helemaal in, maar ik had er nooit een gekocht omdat ik het op dat moment gewoon niet nodig had. Nu dus wel en ik heb er gelijk drie besteld op ebay, want ze kosten daar echt geen drol. Ik gebruik hem nu 2 weken en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen! 
Benieuwd naar de review? Lees dan snel verder!

Op de achterkant staan allemaal Chinese of Japanse tekens en daar word ik niet veel wijzer van. Je hoeft eigenlijk ook niet te weten wat er staat, want de plaatjes spreken al van zichzelf. Ik vind het altijd wel grappig dat er op de verpakkingen van spullen van ebay altijd Chinese tekens staan. Het komt toch echt uit een ander land en dat is gewoon leuk, ook al begrijp je er niks van. :)


Zo ziet de pad eruit. Het heeft een druppelvorm en dit is erg handig voor het reinigen van bijvoorbeeld de neusvleugels. Met het puntje kun je bij alle kleine plekjes komen. Er zit ook een klein rond dingetje bij waar ook kleine bobbeltjes opzitten, maar ik heb geen idee waar je dit voor kunt gebruiken. Ik heb al opgezocht wat het is, maar helaas zonder resultaat. Weet iemand dit toevallig? 

\
Hier kun je goed zien hoe de kleine bobbeltjes eruitzien. Ze zijn klein genoeg om je poriën goed te reinigen. Toen ik de facial cleansing pads ging bestellen dacht ik eigenlijk dat het gewoon van hard plastic zou zijn, maar het is juist heel flexibel. Veel fijner en handiger om mee te werken natuurlijk! Door deze cleansing pad te gebruiken hoef je je gezicht eigenlijk niet meer te scrubben, want de pad scrubt ook al lichtjes. 


De pad heeft een hengsel zodat je hem kunt ophangen in de badkamer aan een haakje. Dit hengsel moet je ook gebruiken om je vingers door te schuiven. Op de pad zit ook een soort haakje waar je twee vingers onder moet doen. Als je twee vingers door het hengsel schuift en de vingers klemt bij het haakje kun je beginnen met het reinigen van je gezicht. Ik maak mijn gezicht eerst een beetje nat en daarna doe ik er face wash op. Met de pad maak ik ronddraaiende bewegingen zodat hij goed kan schoonmaken. Dit doe ik een paar minuten en dan vooral bij de wangen, neus en kin. Ik gebruik hem alleen 's avonds maar je kunt hem ook 's ochtends gebruiken. 


Het belangrijkste van de hele review is natuurlijk of het werkt. En ik kan je met zekerheid zeggen dat dit kleine dingetje heel goed zijn werk doet! Zoals ik al zei had ik erg last van onzuiverheden, maar daar heb ik nu veel en veel minder last van. In het begin kreeg ik juist meer last van onzuiverheden en puistjes, maar dat komt omdat eerst al het viezigheid uit je huid moet voordat het schoon is. Ik gebruik hem nu elke dag en ik merk echt wel verschil. Je huid voelt schoner aan en je huid is veel egaler. Had ik hem maar veel eerder gekocht, haha.
Hij kost maar 0,99 dollar (ongeveer €0,75) en als je er drie besteld betaal je 1,69 dollar. Ik heb er gelijk drie besteld en hier heb ik zeker geen spijt van. Hier kun je hem bestellen.

Wat vinden jullie van de facial cleansing pad? 

5 opmerkingen:

  1. Lijkt me fijn! Waar kun je hem bestellen, want bij mij werkt het linkje niet :/
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het linkje werkte inderdaad niet! Hier kun je hem bestellen: http://www.ebay.com/itm/271405907180?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=570273159551&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Verwijderen
  2. hier had ik echt nog nooit van gehoord eigenlijk
    maar zoveel te beter dat ie werkt!

    Liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen